Борисов: Обещавам финал от Европа на "Колежа"

 Бойко Борисов направи инспекция на реконструкцията на стадион "Христо Ботев" в Пловдив. С него бе спортният министър Красен Кралев, както и областният управител на Пловдив Дани Каназирева. Премиерът е оптимист, че съоръжението може да приеме финал от европейските клубни турнири. 

"Ще стане едно прекрасно съоръжение - обяви Борисов. - Да сме живи и здрави, мога да им обещая, стане ли готов стадионът ще ви издействам един финал на купа. Такава е политиката и на УЕФА. Дали супер купа, няма значение. Браво момчета, много сте напреднали".

В социалните мрежи, Борисов даде повече яснота за ремонтните дейности: "25 млн. лв. отпуснахме за строежа на стадион "Христо Ботев" в Пловдив. Работи се активно по обекта, като наскоро започна и наливането на бетон на централната трибуна. Освен на строителите, благодаря и на ръководството на клуба, както и на феновете, които са силно ангажирани с този проект и оказват голяма подкрепа. Надявам се, че след като бъде завършен - стадионът ще може да приеме финал на голям европейски клубен турнир по футбол", написа премиерът във "Фейсбук".

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ