Ботев Пловдив взе Брахими

Отборът на Ботев (Пловдив) осъществи входящ трансфер и подсили редиците си с алжиреца с френски паспорт Мохамед Брахими.

Брахими пристига при "жълто-черните" от тима на Пирин (Благоевград), като подписва дългосрочен договор с пловдивчани.

В понеделник вечерта Брахими се присъедини към лагера на Ботев в Дубай, а днес той взе участие и в двете тренировки на отбора редом до новите си съотборници.

Мохамед Брахими е роден на 17 септември 1998 година. Освен за Пирин, играещият като крило и нападател футболист, е носил в България екипите на отборите на Царско село и Нефтохимик.

Пред клубната телевизия на Ботев Брахими сподели, че знае за страхотните фенове на тима и разкри с кого се познава от настоящите футболисти на "канарчетата".

"За Ботев знам, че имаме страхотни фенове. Също така знам, че условията за трениране и съоръженията са много добри. Познавам някои играчи, познавам Реда, познавам Мертенс, играл съм с него. Донякъде познавам и Маркиньос, и това са към момента. Когато ги попитах за Ботев, ми казаха само хубави неща – за условията, за тренировките, за екипа, за града. Казаха ми, че Пловдив е хубав град", заяви Брахими.

Офанзивният футболист сподели още, че по време на подготвителния лагер ще даде най-доброто от себе си, за да докаже, че е на нивото на проекта Ботев (Пловдив).

"На този лагер ще дам най-доброто от себе си, за да бъда на нивото на амбициозния проект Ботев Пловдив. Лагерът също ще ми помогне и да се запозная със съотборниците си", завърши новият футболист на "жълто-черните".

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ