Путин печели нов мандат с над 75% Изказа големи благодарности за резултата

ЦИК на Русия: Владимир Путин печели 74,55% от гласовете

Зам.-шеф на ФБР работел срещу Тръмп

Цвета Караянчева: Парламентарният контрол ще повиши демократичната легитимност на Европол

Сестрата на Митко Цонев: Музиката ми дава сила

ЧСИ завели 246 000 дела срещу длъжници Събрали са 1,1 милиарда лева през 2017 г.

Христо Стоичков: Браво, армейци!

„Гласът на България“ раздели съпрузи

Късметлия спечели близо половин милиард от лотарията в САЩ

В топ 10 сме по недостиг на кадри 62% от фирмите трудно намират работници

Евродепутатът Емил Радев: Европейската комисия не ни притиска за конвенцията Не изисквала полови обучения в училищата

Пешеходецът побеждава в центъра на София Тръгват конкурсите за връзката на бул. “Витоша” с Ларгото и улица “Съборна” с Градската градина

Сенатори предупредиха Тръмп да не уволнява прокурор Робърт Мълър, оглавяващ разследването за руска намеса в изборите на САЩ

46 алпийци постъпиха в армията Изпълняват задачи при орлите

Обречените усилия на госпожа Габриел

BTL CardioPoint-SDS – Module: най-новите технологични постижения в диагностиката на сърдечно-съдови заболявания

EuroPrevent събира млади учени с технологични иноватори

От 6 до 8 април в Малага, Испания се проведе най-новото издание на Европейския конгрес по превантивна кардиология EuroPrevent 2017.

Как продуктите на BTL превръщат умните идеи в реалност

БТЛ Индъстрийз, една от компаниите присъстващи на технологичното изложение, презентира на своя щанд два нови продукти, които се превърнаха в обект на голям интерес.

BTL CardioPoint-SDS Module – е подобрен софтуер, който осигурява ранна диагностика на сърдечно-съдови заболявания, сред които и синдромът на внезапната смърт. Съвременната кардиология разчита именно на точни изследвания и прецизна диагностика, за да назначи най-адекватно лечение и да осигури превенция на сериозни сърдечни заболявания, изходът от които често е летален.

Софтуерът намира широко приложение, както в кардиологията, така и в спортната медицина. Подобреният интерфейс на софтуера и възможностите за разпознаване на сърдечно-съдови заболявания в много ранен етап го превръщат в неизменна част от модерното кардиологично оборудване.

Иновацията BTL CardioPoint-CPET –също събра публика на щанда на БТЛ. Системата за кардиопулмонарни тестове помага на лекарите да направят прецизна диагностика на пациенти, със скрити заболявания на сърцето и активни спортисти.

Обмен на идеи и запознаване с новостите в медицинската наука и технологии

За пореден път здравният форум събра на едно място представители на технологични компании, здравни организации, директори на болнични заведения и експерти, предоставяйки им рядката възможност да почерпят идеи и знания, срещайки се лично с най-добрите специалисти по превантивна медицина, кардиология и общо здраве от цял свят.

Експерти и научни изследователи представиха задълбочен анализ на най-новите си открития, получени след дългогодишни наблюдения върху пациенти. Особен интерес пробуди лекцията на д-р Луис Сератоза на тема спортна кардиология. Той сподели личното становище, че периодичните прегледи на спортисти трябва да се извършват при по-усъвършенствани медицинско-технологични условия.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.