Българка покори модния свят в САЩ

Зорница Георгиева e била до Хайди Клум, Адриана Лима, Жизел Бюндхен, Александра Амброзио и Наоми Кембъл

Снима се в клип на Лени Кравиц

Красотата на българките на признава граници. Зорница Георгиева тръгва от родния Правец и след 15 години може да се похвали със сериозни успехи в модния бизнес в САЩ.

Зоза, както я наричат приятелите, следва момчето, в което е влюбена, след като завършва гимназия и се озовава зад Океана. Там започва работа като модел, а у нас се е страхувала и често е отказвала такива предложения: “Бях преднамерена, защото по това време в България тази професия се смяташе за съмнителна и не беше много развита на пазара”.

Красавицата споделя пред “Труд”, че всичко се е случило много бързо, а тя се е научила на желязна дисциплина и отговорност, сблъсквайки се с много хора и ситуации. Стартира в Маями, след което се мести в световния център на модата - Ню Йорк.

“Пораснах бързо и станах самостоятелна. Научих че, ако не съм отговорна, точна и сериозна към ревюта, снимки и работа - има други момичета, които чакат да заемат мястото ми”, разказва тя. Успява да овладее себе си и емоциите си и не позволява да бъде сломена, когато понякога бива отхвърлена, защото не е точният модел, който се търси. “Важно е да не го приемаш лично”, каза Зорница.

[modula id="3538494"]

Българката е здраво стъпила на земята и не позволява да бъде замаяна от бляскавите събития, партита и известни хора, които често среща. “Още отрано в професията имаш достъп навсякъде и лесно може да ти се завърти главата, да се вземеш много насериозно. За щастие такива неща не ме впечатляват”, споделя тя.

По време на ревю на Victoria's Secret се е срещнала със световноизвестните манекенки Хайди Клум, Адриана Лима, Жизел Бюндхен, Александра Амброзио, Наоми Кембъл и др. Освен това нашенката се е снимала за списания като “Elle”, “Cosmopolitan”, “Glamour”, “Amica”, “Vogue”. В реклами и кампании на “Loreal”, “Pantene”, “Nivea”, “Wella”, “Avon”, често е изгрявала по американски билбордове.

Снимана е в клип на песента “I’ll be waiting” на Лени Кравиц. “Това беше доста необичаен клип. Той излизаше с моя приятелка и беше снимал преди това високобюджетен клип към същата песен, но не му беше харесал крайният резултат. Един ден я покани с нейни близки приятелки в студиото, и докато седяхме и си говорихме, имаше екип, който снимаше и така се създаде клипът”, разкрива тя.

 

View this post on Instagram

 

Mentally I am beaching for life #happyplace #summer #beach #bigmikesblends #bigmike

A post shared by Zoza (@zozageorgieva) on

Зоза е загубила бройката на всички снимки и участия, които е имала през годините, но е запазила приятни спомени от сесия за календар от миналата година, организирана от Цеци Красимирова на испанския остров Ангила. “Пет дни в работа преминаха като ваканция, беше много приятно, защото почти всички бяхме българи и приятели. Накрая никой не искаше да си ходи”, обяснява тя.

Зорница споделя, че не всичко е цветя и рози и, че се е сблъсквала с най-различни трудности и лоши моменти. Разказва, че в една реклама за коса е била с временни екстеншъни и при свалянето им е паднал голям кичур от нейната коса. Близо 2 години є е било нужно да се възстанови и да се закрие голото място на главата є. “При друг случай бях с изкуствени мигли, след което ми паднаха моите на едното око, но за щастие те пораснаха много по-бързо”, смее се красавицата.

Тя разказва и за инцидент със скъпа булчинска рокля на Вера Уанг, докато прави снимки за корица на списание “Brides”.”Роклята беше огромна, тежка и тясна, когато дойде моментът да я сваля, ципът заяде, аз изпаднах в паника и изкрещях да го срежат, но цената на дрехата ни спря, след час борба я съблякох непокътната”, споделя Зорница.

 

View this post on Instagram

 

Sorry I can’t! I have important mermaid stuff to do ?‍♀️?#lifeisabeach #forever #mood

A post shared by Zoza (@zozageorgieva) on

Българката казва, че животът є далеч не е като приказка. Има своите хубави и лоши моменти, но се концентрира върху позитивното и приема трудностите, като урок, за да може по искрено и оценено да се радва на добрите мигове. Както тя така и нейният любим кръстосват пътища заради работа и се виждат рядко, затова в момента красавицата оставила на заден план моделството и решила да е близо до мъжа си.

За момента Зоза се е установила в Париж. Но не може да си представи, че може да се задържи на едно място и често пътува. Споделя с тъга, че нейните приятели и семейството є са разпръснати по света и не ги вижда толкова, колкото би є се искало. “Те са тези, които ме подкрепят и са до мен в трудни моменти, и точно в тези мигове ми е най-тежко, когато ги няма”, казва тя.

Красавицата има перфектна фигура и успява да я поддържа лесно с пилатес, фитнес и здравословно хранене. Обича да готви и да чете много книги. “В кухнята се успокоявам, и също така мога да загубя представа за времето, докато се ровя в някоя книжарница”, обяснява Зорница.

 

 

Планира благотворителност за български деца

Зорница казва, че към момента не би се върнала в родната си страна: “Чувствам се като турист, не на мястото си”. Но също така сподели, че обмисля създаването на благотворителна организация за деца, която ще оперира в САЩ и ще набира средства там, но ще е българска и парите ще идват за децата в България.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица