Бунт за пари заплашва мач на „Левски“

Sportal.bg

Бунт за пари заплашва предстоящ мач на „Левски“. Идната сряда „сините“ гостуват на „Партизан“ в Червен бряг в двубой от 1/16-финалите за Купата на България. Футболисти на домакините се възползваха от създалата се еуфория преди престижната среща със „сините“ и заплашиха, че може да не излязат на терена, тъй като имат да получават пари от ръководството. Играчите дори стигнаха по-далеч, отказвайки да участват в тренировъчния процес.
„ Към момента натрупаните задължения се равняват на 6 премии и 1 заплата – се казва в част от съобщението на „червено-белите“. - Неизплатените суми, а също и липсата на комуникация по въпроса с представителите на Община Червен бряг, пораждат необходимостта от предприемане на крути мерки от страна на футболистите. Считано от днес, тренировъчният процес се преустановява, до изчистване на поне част от задълженията към играчите. В допълнение, футболистите предупреждават, че провеждането на двете домакински срещи, срещу „Спартак“ (Плевен) и „Левски“, също е поставено под въпрос.“
На „Герена“ пък се готвят за дерби със „Славия“. В неделя „сините“ гостуват на „Овча Купел“. Проблемите пред наставника Георги Тодоров започнаха да намаляват. Насиру Мохамед поднови занимания, след като получи травма срещу „Ботев“ (Пд).

Коментари

Задължително поле