Дневен хороскоп на Алена за сряда, 16.10.2019

На 16 октомври 2019 да почерпят

Кървавите сълзи на Арлекин „Жокер“ е чудовищен и талантлив филмов калейдоскоп, в който въобще няма морал

7 души загинаха, след като хеликоптер се разби в Афганистан

Тръмп поиска край на офанзивата в Сирия (обзор) Вашингтон обяви наказателни тарифи за Анкара

Красимир Балъков: Поднасям своите извинения на английските футболисти

Шефът на съдиите и още четирима от БФС задържани за разпит

Сделки за милиарди сключиха Москва и Рияд Най-важното споразумение - за стабилизиране на цените на петрола

Пациент сам си избра сърдечната клапа Екип на проф. Иво Петров направи първата имплантация на MyVal

Убиецът Полфрийман излeзe от изолатора в Бусманци (обзор)

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в сряда, 16 октомври 2019

Защо чакахме досега?

Джок Полфрийман напусна центъра в Бусманци

20 млн. евро са нужни за повече чартъри

Петима пияни шофьори хванаха за една нощ в Сливен

Credissimo с още една мярка за защита на личните данни

Европейският лидер в онлайн кредитирането Credissimo въведе допълнителна мярка за сигурност на данните в имейл кореспонденцията с клиентите си, „заключвайки“ с уникална персонална парола прикачените файлове, съдържащи лични данни на клиента в договора за кредит, СЕФ и други.

Това е поредна мярка, която компанията, която е сред най-бързо развиващите се FinTech структури в небанковия финансов сектор, въвежда за защита на данните на клиентите си. За достъп до съдържанието на договорите вече е необходимо да се въведе ЕГН-то на кредитоискателя. За да се отключат файловете, е необходимо пълно съвпадение между ЕГН-то от заявлението за кредит и ЕГН-то като парола. При всяко затваряне на файловете те се заключват автоматично със същата парола.

Това гарантира на първо място идентификацията, както и по-доброто обслужване на клиентите. С въвеждането на изискването за парола компанията осигурява допълнителна сигурност и защита на личните данни, в случай, че някой достъпи файлове на клиентите.

Новото изискване е част от постоянните подобрения на Credissimo за защита на данните по подразбиране, съгласно Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година за защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и свободното движение на такива данни, и за отмяна на Директива 95/46/EО, Закон за защита на личните данни и друго приложимо законодателство.

Целият процес по отпускане на онлайн заем от Credissimo е изцяло съобразен с изискванията на Закона за мерките срещу изпирането на пари (ЗМИП) и Правилника за прилагането на ЗМИП, приет като мярка за превенция на използването на финансовата система за целите на изпирането на пари и финансиране на тероризъм. През изминалата седмица Credissimo проведе и двудневно външно обучение от водещи експерти в областта на превенцията и противодействието на изпирането на пари и финансовите престъпления като част от инициативите на компанията за подобряване на клиентското обслужване и повишаване експертизата на служителите.

Повече информация можете да намерите на: https://credissimo.bg/ или на www.facebook.com/credissimo.bg. Повече за политиката за защита на личните данни можете да видите на: https://credissimo.bg/pdata.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.