ЦСКА с убийствен отговор към Кузманов

Феновете на ЦСКА публикуваха убийствена декларация, отправена към служебния министър на младежта и спорта Андрей Кузманов, който по-рано днес обяви, че заради задълженията на "армейците" дружеството "Сердика спортни имоти" е пред фалит. По думите му 98% от загубите на това дружество се дължат на ЦСКА.

В отговор феновете пуснаха в социалните мрежи следния текст:

"НЕуважаеми министър Кузманов!

И Вие като всички държавни “хрантутници”, получихте най-после малко слава и журналистическо присъствие... ЦСКА е клуб със 73 годишна история и вярвайте ни, по-некомпетентна личност в спорта никога не сме срещали! През тези години великият ЦСКА се превърна в гордост и символ на българския непобедим дух пред света, а не на всеядното същество на луканката в България.
Всички ние, състезатели и ръководители на спортните клубове в ЦСКА, просто се чудим как такова същество е попаднало в най-висшето управление на държавата. Та на това същество от 7 месеца, откакто му дадоха власт, в устата му е единствено името на великия ЦСКА.
Горкият човечец, изкарал е поне за луканка, но когато вятърът на промяната задуха, той реши пак да защити “взятката”, услужливо предоставена му от враговете на най-успелия български клуб.
Защо го правите? Има ли смисъл, освен този, че не защитавате държавния интерес, а собственото си благополучие?
В нашата дълга история станахме свидетели на какви ли не исторически падения, но никога не срещнахме по-проста маса и егоизъм.
Но ние впрочем знаем, г-н Министър, че вие сте пръв поддръжник на Истанбулската конвенция и джендър идеологията. За справка, да попитаме Силвестър Лолов, а за “взятките” - Пламен Манолов.
Бъдете здрав, г-н Министре Кузманов!

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ