Да разбиеш трезора законно със скреч карта

Купища кеш с печалби от Спорт Тото

Историите за банкови обири често напомнят сюжет на холивудска продукция, а нерядко и сами стават основа за сценарий за напрегнати екшъни.

Дръзките авантюристи, понякога действат водени от внезапен импулс, а в други случаи внимателно планират и най-дребните детайли месеци наред.

Понякога шерифите залавят извършителите бързо, а в други случаи дръзките обриджии успяват да се изплъзнат, сменят самоличността си и живеят безоблачно и щастливо. Така се раждат много легенди, които преживяваме с висок адреналин в киносалоните и пред телевизорите в уютните си жилища.

Един от най-известните случаи е обирът на френската Централна банка. Инкасаторът Тони Мусулин, син на югославски емигрант, не устоява на изкушението и просто си тръгва с бронираната кола на банката, в която се намира колосалната сума от 1.6 милиона долара. Буквално в рамките на един час след като излиза новината, в социалните мрежи, се образували групи «Бягай, Тони, бягай» и «Тони – президент!». Въпреки всенародната подкрепа, нещо се  случва в съзнанието на доскоро безупречният банков служител и само след дни, той се предава в ръцете на полицията в Монако. При преброяването на сумата се установява, че липсват непрежалимите за банката 2,5 милиона долара. Никой не разбира къде са, но Тони Мусулин се превръща в любимец на нацията. Престоява в затвора, около пет години, а през 2013-та година излиза филм, озаглавен „11.6“ с участието на Франсоа Клузет. Може би и обирджията Тони е гледал в кино салона собствената си история от първия ред и е въздъхвал щастливо, както всеки човек, който разполага с 2,5 милиона долара за харчене.

 Доста по-лесни и напълно законни начини да се похвалите с успеха си, може да откриете в талоните на играта „Разбий трезора“ на Спорт Тото. Не е нужно нито да копаете тунели, нито да участвате в брутални гонки с полицията.  Една разходка до най-близкия тото пункт е достатъчна за финансово обезпечен живот. А под скреча на талоните са скрити следните топ печалби: 3 X 1 000 000 лева, 4 X 250 000 лева и много други вдъхновяващи печалби. Мечтите за купища кеш не са фантазия или сън, те са щастлива реалност с моментната лотарийна игра „Разбий трезора“!

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Тото