Дамбраускас: Искаме положителен резултат

Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас даде пресконференция преди мача с Олимпиакос, която премина при огромен интерес.

„Очаквам положителен резултат. Отборът ще е балансиран. Няма да се хвърляме безразсъдно в атака или да се защитаваме през цялото време. Ще играем рационално. Ще видим как ще играе и Олимпиакос утре“, заяви Дамбраускас пред клубния сайт.„Трябва да играем нашия футбол. Мачът няма да е лесен, ние не сме тук, само за да присъстваме. Искаме положителен резултат и ще направим всичко възможно, за да го постигнем“, добави литовският специалист.

„Не се нуждаем от допълнителна мотивация за този тип мачове. Всеки играч трябва да е концентриран и да даде максимума от себе си“, сподели още наставникът на Лудогорец. „Олимпиакос има много качествени играчи. Утре ще играят 11 срещу 11, няма да се концентрираме конкретно върху един играч“, завърши Дамбраускас.

Нападателят Пиерос Сотириу също участва на пресконференцията преди предстоящия мач срещу Олимпиакос.

„Очаквам Олимпиакос да опита да вкара в първите минути, ние ще спазваме указанията на треньора. Познавам отбора, знам обстановката в Гърция, познавам манталитета на феновете и очаквам положителен резултат. За мен положителен резултат е такъв, с който след втория мач да можем да се класираме за следващия кръг. И Лудогорец, и Олимпиакос имат много богата история“, заяви кипърецът.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ