Дерменджиев призна: Аз им подвиквах, че трябва ние да контролираме играта и топката

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев коментира победата с 2:0 над Арда в последния мач от 29-ия кръг на Еfbet Лига. 

"Мисля, че, като изключим първите 15 минути контролирахме играта, въпреки че в началото имахме една, две ситуации. След това Арда имаха ситуации, в които можехме да инкасираме голове. За мен мачът след тези два гола беше под пълен контрол от наша страна, така и завърши", заяви Дерменджиев след срещата. 

"Ние си имахме план и този план не сработи в началото, но това е по наша вина. След това се коригирахме и контролът на мача беше наш. Аз им подвиквах, че трябва ние да контролираме играта и топката. Играчите го правиха това нещо и видяхте, че имахме доста моменти пред вратата, но в крайна сметка двата гола бяха достатъчни. В момента сме на 11 точки пред втория отбор в класирането. Винаги се играе по-спокойно в мачовете при такава разлика. Аз искам отборът да се почувства добре, да бъдат щастливи и да се забавляват. В някои моменти съм доволен от тези 15 минути, в които не влязоха така както трябва. Искам да придобиват опит и да придобиват друга култура", добави наставникът на "орлите"е той.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ