Джошуа: Ядосан съм на себе си, но в сърцето и душата си, мозъка и тялото си наистина чувствам, че имам много повече да дам

Антъни Джошуа все още е "ядосан на себе си", след като загуби от Александър Усик битката за три от титлите в свръхтежка категория в бокса. Това обаче стимулира допълнително британеца. 32-годишният Джошуа загуби поясите на WBA, WBO и IBF от 34-годишния украинец, което беше второ поражение в кариерата му.

Сега реваншът е "в процес на подготовка" и се очаква да се проведе в началото на 2022 г., когато Джошуа има за цел да отмъсти за загубата и да стане трикратен световен шампион.

„Знам, че мога да бъда по-добър от онази нощ“, каза британецът пред BBC Sport. „По-лесно е да се каже, отколкото да се направи, но в сърцето и душата си, мозъка и тялото си наистина чувствам, че имам много повече да дам.“ Боецът каза още: „Ядосан съм, но този гняв ме подхранва всеки ден. Мисля, че хората все още ме признават за шампион, въпреки че нямам колан около кръста. Те знаят, че имам способността да стана шампион."
Джошуа спечели реванша си с американеца Анди Руис през 2019 г., за да стане двукратен шампион и тренира с нови треньори в Съединените щати, докато се бори да си върне титлите.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт