До 96% по-ниски цени за мобилни разговори и интернет в роуминг извън ЕС предлага А1

В началото на туристическия сезон и предстоящите пътувания А1 въведе нови тарифи на роуминг услугите си към държави извън ЕС.

От 26 април всички частни клиенти на А1, които използват Стандартна тарифа за роуминг, вече могат да се възползват от новите цени за разговори и мобилни данни в роуминг. Намалението достига до 96% и ще обхване страните от Западните Балкани и Турция, както и другите държави извън Европейския съюз.

Общуването в роуминг вече е далеч по-достъпно за клиентите, които са избрали да пътуват през идните месеци в страните от Западните Балкани - Албания, Босна и Херцеговина, Косово, Северна Македония, Сърбия и Черна гора, и Турция. С новите тарифи те ще общуват на преференциални цени - минута разговор е 59 стотинки, а един мегабайт мобилен интернет е 99 стотинки.

В Обединеното кралство има голяма диаспора от българи, които имат близки в България. За всички свои клиенти, които планират престой във Великобритания, А1 също предлага нови роуминг цени, а именно 9 стотинки за минута и 1 стотинка за мегабайт мобилен интернет.

Цените за всички останали страни извън ЕС също се намаляват за частните клиенти на А1. Цената на минута вече е 2,99 лева или 57% по-ниска, а мегабайт мобилен интернет вече е 9,99 лева и струва с 59% по-малко. По този начин потребителите ще могат да останат свързани със своите близки от всяка точка на света без притеснения за цената.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини