Душан Керкез: Футболът е най-великият спорт

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) - Душан Керкез бе доволен, след като отборът му спечели с 3:2 финала за Купата на България. 

"Това е причината защо футболът е най-великият спорт. Поздравления за Лудогорец за сезона, за моя колега Георги Дерменджиев. Беше голямо предизвикателство да играя срещу него, защото той има много опит. Огромни поздравления за моите играчи и за феновете, които ни подкрепиха в това време. Може би е написано някъде, че Купата е за нас. Това беше като европейски мач", започна Керкез.

"Те пропуснаха положения. Искахме да държим повече топката, защото те не обичат, когато не я владеят. В някои моменти страдахме. Знаехме, че моментът ни ще дойде. Може би имахме късмет. Моите играчи бяха смели. Не е лесно да играеш срещу отбор, който има колко мача в Европа. За тях това е нормално. За някои от нас бяха първи такива двубои. Трябва да надградим. Много емоции. Много съм щастлив", добави той.

"Знаем, че са 12-ият ни играч. Когато са по този начин, не можем да загубим. Да, за нас приключи сезонът. Ще играем рано. Трябва да починем и да почнем по-рано подготовка", допълни Керкез.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ