Eлектронна екстраваганца в Бургас

Кралицата на техното Nicole Moudaber винаги вдига публиката.

На фестивала Solar Summer 2022

Жена с безкомпромисен музикален усет

Ще има и програма на остров Света Анастасия

Фестивалът SOLAR Summer 2022 добавя още един артист към богатата програма на двудневното събитие в Бургас. Във втората фестивална вечер, на 13 август, специален гост ще бъде жената с безкомпромисен музикален усет Nicole Moudaber. Тя ще се присъедини към вече обявените артисти в събота - Adam Beyer, Ilario Alicante и Liubo Ursiny. В петък (12 август) фестивалът започва с Joseph Capriati, Loco Dice и Stephen Popov.

Включването на тази кралица на техното към хедлайнерите на SOLAR Summer 2022 е повод за еуфория сред феновете на електронна музика. Един от най-търсените и предпочитани гости на всеки престижен фестивал, тя е начело на империя в лицето на MOOD - изключително влиятелния є звукозаписен лейбъл и глобален парти бранд, както и радиопредаването In The MOOD, което се излъчва в повече от 50 страни по света със седмична аудитория от над 16 милиона души.

Нефилтрираният публичен образ и искреността на Nicole Moudaber създадоха силна връзка с феновете є както по света, така и в България. При всяко нейно гостуване у нас, диджейката от нигерийски произход създава спомени за публиката.

Морското издание на SOLAR Summer 2022 е през следващия уикенд. Освен мащабното събитие на пристанище Бургас, организаторите предлагат и дневно издание, отново в два дни, на 13 и 14 август. SOLAR Island се завръща с разширен терен и капацитет за гостите на остров Света Анастасия, а зад пулта в двата дни ще бъдат Hernan Cattaneo (събота) и Hot Since 92 (неделя).

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Изкуства