Каква е разликата между свинята и милиционера?

Нено Димов: Темата за имотите на част от управляващите ми изглежда като начална предизборна кампания

Хвърлиха граната в посолството на Русия в Атина

Русия никога няма да признае Голанските възвишения за част от Израел

Тодор Ташев, старши директор „Мрежа и услуги” в А1: А1 ще бъде пионер в развитието на 5G технологията

Започва набирането на оферти за продажбата на имот на семейство Баневи

Временно ще бъдат затруднени дейностите по регистрация в „Пътна полиция” поради обновяване на софтуерен компонент

Николай Цонков: Висшите учебни заведения са сложни организации, които работят по определен ред и правила

Отбелязваме Световния ден на водата

Индонезийската Garuda отменя поръчката за 49 самолета Боинг 737

Най-малко 47 са жертвите от взрива в завод в Източeн Китай

Франция отхвърли искането на Тръмп за членство на Бразилия в НАТО

ЕС е съгласен на отлагане на Брекзит, ако сделката на Мей бъде одобрена от депутатите

Лъвски скок или „план Б“ за България

Кола се вразя в тълпа хора в Китай и уби 6 души Шофьорът е застрелян от полицията

EK: България е изпълнила едва 2% от евроквотите за разпределение на мигранти

Снимка: Архив

Досега България е изпълнила едва два процента от квотите на Европейския съюз за релокация на мигранти. Това сочат данни, представени от Европейската комисия. Страната ни е приела 29 мигранти от Гърция при подадени 310 молби и при обещание да приеме общо 831 души до края на годината.

Досега у нас не е приет нито един бежанец от Италия, като има подадени 140 молби, а обещанието е да бъдат приети 471 души. От Турция са подадени 50 молби, но досега няма пристигнали у нас.

Към момента Малта и Финландия са на път да спазят обещанията за прием на мигранти. Унгария, Австрия и Полша все още отказват да участват в квотното разпределение. Други държави изпълняват обещанията си много ограничено, като сред дадените от ЕК примери са България, Чехия, Хърватия и Словакия.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (5)

  1. „Досега България е изпълнила едва два процента от квотите на Европейския съюз за релокация на мигранти. “ И това е много.България не трябва да приема повече емигранти от арабските страни.

  2. Махайте си ги и тях, не ни интересуват никакви квоти ! Изобщо не искаме и да чуем за мигранти! На който му трябват да си ги прибере незабавно !

  3. аре ся, ние сме много независими, както заяви евроатлантическият олигoфрен плевнелиев… и в доказателство за верността на думите му, ЕК ще дава от следващия месец на съд държавите, които не приемат чужденците.
    инак няма лошо – който иска да приеме чужденци ще получи средно 65000 еврос на калпак (от които ще се плаюа на разните ес консултанти).

  4. Като сме в 4-та глуха в еско в икономика, доходи и пр., защо да не сме в 4-та глуха и по приемане на измислените бежани? Ето например каква петиция подписахме вчера в канада. Муслиманите се наложили да се махне мраморен кръст в една от християнските болници. Обяснили, че им се нарушавали правата при вида на религиозния символ:))) религиозните права:). Днес в един от университетите е пълно с полиция, защото универ е получил заплаха, че ще ги взривят, защото универ е вече муслимански. Има даже стаи, където можеш да отидеш да се молиш. Разбира се и църквата и универ са построени преди много години предимно от англетата, италианите, франсетата и пр. работяги:) Сега идваш наготово и си ги гушкаш, даже пари искаш за това:))) хахаха добре го е измислила интермафията.

    1. Много се впечатляваш. Стаите за молене са нещо нормално в демократичните университети и обществени организации. Но да те питам: за къв чeп се товариш за урoдливите канадски гoведа?!

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.