Етър призова за бой над Ботев Пловдив

Ръководството на Етър призова феновете на "виолетовите" да подкрепят отбора в двубоя за Купата на България срещу Ботев (Пловдив) Двата отбора ще се изправят един срещу друг от 18:45 часа.

Скъпи привърженици на "Етър" и великотърновци,

Сезонът във Втора лига е още в началото си, но нашият любим "виолетов" тим вече заема второ място във временното класиране и е отправил поглед към върха. Футболистите и треньорското ръководство демонстрират голямо желание и амбиция да се докажат във всяко едно съревнование. Отборът показва нападателна игра с много положения и резултатност, а повече от 500 минути не са допускали гол. Ние като ръководство сме изпълнени с вяра в техните възможности и много бихме искали те да получат подобаваща подкрепа за своята усърдна работа.

Предстои мач за Купата на България, който изправя "Етър" срещу временния лидер в Първа професионална лига - отбора на "Ботев" (Пловдив).

Бихме искали да призовем всички великотърновци, които могат, да дойдат на стадиона и да подкрепят отбора на града ни в мач, който, вярваме, ще бъде истински празник. Стадион Ивайло много пъти е бил неудобно място за нашите утрешни опоненти и сме убедени, че отново можем да постигнем положителен резултат и да продължим по пътя към един трофей, който все още убягва от витрината на нашия клуб.

Заедно можем - отбор и публика!

Елате на стадиона и подкрепете "болярите".

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ