"Evanescence" и "Guano Apes" идват в Пловдив за фестивала "HILLS OF ROCK 2017"

Американската алтърнатив метъл хард рок група "Evanescence" ("Еванесънс") и германската ню метъл банда "Guano Apes" ("Гуано ейпс") идват в Пловдив за първото издание на фестивала "HILLS OF ROCK", който ще се проведе на 30 юни и 1 юли. Негов организатор е "Sofia Music Enterprises", чиято идея е фестивалът да се реализира ежегодно и да стане част от програмата на инициативата "Пловдив - Европейска столица на културата 2019". Участие във фестивала ще вземат над 30 артисти и групи. Наред със световните звезди жителите и гостите на Пловдив ще видят актуални имена от съседните балкански държави и най-добрите родни групи.

"Evanescence" и "Guano Apes" идват в Пловдив за фестивала "HILLS OF ROCK 2017"

Освен "Evanescence" и "Guano Apes" на афиша личат имената на британската рок група "RavenEye", шведската метъл група "Imminence" и българските "SEVI", "Siluet", "Krossfire" и "Dream Skiller". Скоро ще бъдат анонсирани и останалите групи, които ще се вихрят на трите сцени, всяка от които ще е със свой собствен музикален стил и звучене. На " HILLS OF ROCK 2017" ще Главна сцена (Main stage), Световна сцена (World Stage) и Алтернативна сцена ("На тъмно"). Фестивалът ще се проведе в парка около Гребния канал, а главната сцена ще бъде изградена на терена на градския стадион "Пловдив", но до опасните трибуни зрители няма да се допускат. Двете допълнителни сцени ще бъдат разположени около стадион "Пловдив", за да се избегне смесването на звуците.

Ограничено количество промобилети за целия фестивал на цена от 80 лв. тръгват в продажба на 16 февруари (четвъртък) в ОMV, The Mall, билетен център НДК, билетната каса пред община Пловдив, магазини "НА ТЪМНО" и онлайн на Eventim.bg и TicketPro.bg. Цените ще се повишават на няколко етапа до старта на фестивала и след анонсиране на нови групи, твърдят организаторите.

Коментари

Задължително поле