Спасиха две чужденки, изгубили се близо до Рилския манастир

Стотици на протест за седма поредна вечер в Барселона

Взривиха големи строителни кранове в САЩ (ВИДЕО)

Какво направили хакерите, след като видели доходите на 5 млн. българи?

Над 9 млн. лева са раздадени за дезинфекция на личните стопанства срещу чумата по свинете

Младеж е загинал, а трима са ранени при тежка катастрофа в Златица

Кристин Лагард: Брекзит ще се отрази на благосъстоянието на някои страни

Турция очаква САЩ да улеснят изтеглянето на кюрдските отряди от Северна Сирия, или ще възобнови операцията

Съседски спор за силна музика е причина за убийството в Лисец В селото тръгна подписка в подкрепа на стрелеца Валентин Василев

Как да преборим бедността предлагат трима учени “Не предполагай, а изпробвай” е мотото на лауреатите за 2019 г.

Владимир Тодоров, БАПК: Листовките за изпита по кормуване са пълни с безумици

Наказателният спецсъд ще заседава по делото срещу Баневи

Проф. Пламен Киров пред „Труд“: Лозан Панов прекали с опита за грубо вмешателство и натиск върху съдии Съвсем естествено министърът на правосъдието отказа да предложи кандидатура за главен прокурор

Производител на кори за яйца е източник на оцветени води с неприятна миризма в река Русенски Лом

Гърция мести 700 мигранти от остров Самос

EVN подарява на клиентите си книжки с пожелания

Клиентите на EVN, които посетят днес някой от офисите на дружеството в Югоизточна България, ще получат подарък по случай 15 март – Световния ден на потребителите. Подаръкът е тематичен – специално издадена книжка с пожелания към семейство и приятели, съобщиха от централата на електродружеството в Пловдив. Оттам се похвалиха, че продължават да развива дистанционните си услуги и над 177 000 клиенти вече са избрали да получават безплатни SMS и имейл известия за стойност на своята фактура и пропуснат срок на плащане.

Данните показват все по-голяма популярност сред клиентите на онлайн услугите на дружеството. С лесна регистрация през интернет клиентите получават безплатно ежемесечна стойност на консумираната електроенергия, отчетен период и срок за плащане. Предоставя се и информация за евентуално предстоящо прекъсване на тока в случай на пропуснат срок за плащане.

Известието се получава поне 3 дни преди прекъсването, което значително намалява риска от пропускане на срока за плащане и свързаното с това преустановяване на захранването. Друга онлайн услуга е плащане на задължения чрез платформата „EVN Онлайн плюс“. Всеки регистриран в платформата клиент има достъп архив за фактурите си за 13 месеца назад и графично представяне на консумацията и стойностите по месеци.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.