Произвеждат 50 хиляди кубика сняг за Световното по сноуборд в Банско

4-годишно дете е починало в МБАЛ в Разлог

Остава бедственото положение в смолянската община Баните

Пушач издаде пиян шофьор в Шумен

Бойко Борисов посрещна Ангела Меркел на летището (ВИДЕО)

Българин от Русе извади богоявленския кръст в македонска община, отрупаха го с подаръци

Йоханес Хан: Европа не може да се сведе до банкомат

76,4 млн. лв. е проектобюджетът на Велико Търново за годината Предвидени са 300 000 лева за ремонт на пътища в населените места

Задържаният куриер на алоизмамниците имал регистрация за наркотици

Цистерна с газ дерайлира на гара Бяла

Ким Кардашиян и Кание Уест кръстиха дъщеричката си Чикаго

Дългото излежаване през уикенда е полезно за здравето, казват учени

Румен Петков проведе среща с Владислав Кононов, изпълнителен директор на Руското военно-историческо общество

Задържаха 16-годишен куриер на измамници с „пратка” от 76 000 лв.

11 загинали и 46 ранени при катастрофа с автобус в Турция

EVN подарява на клиентите си книжки с пожелания

Изображение: evn.bg

Клиентите на EVN, които посетят днес някой от офисите на дружеството в Югоизточна България, ще получат подарък по случай 15 март – Световния ден на потребителите. Подаръкът е тематичен – специално издадена книжка с пожелания към семейство и приятели, съобщиха от централата на електродружеството в Пловдив. Оттам се похвалиха, че продължават да развива дистанционните си услуги и над 177 000 клиенти вече са избрали да получават безплатни SMS и имейл известия за стойност на своята фактура и пропуснат срок на плащане.

Данните показват все по-голяма популярност сред клиентите на онлайн услугите на дружеството. С лесна регистрация през интернет клиентите получават безплатно ежемесечна стойност на консумираната електроенергия, отчетен период и срок за плащане. Предоставя се и информация за евентуално предстоящо прекъсване на тока в случай на пропуснат срок за плащане.

Известието се получава поне 3 дни преди прекъсването, което значително намалява риска от пропускане на срока за плащане и свързаното с това преустановяване на захранването. Друга онлайн услуга е плащане на задължения чрез платформата „EVN Онлайн плюс“. Всеки регистриран в платформата клиент има достъп архив за фактурите си за 13 месеца назад и графично представяне на консумацията и стойностите по месеци.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.