Единадесет партии ще могат да участват в предсрочните избори в Турция

Около 20 пострадали след изтичане на фенол в химически завод в Чехия

Румен Радев: Перспективата на България е да задълбочи европейската си интеграция, а това е невъзможно без присъединяване към Еврозоната

Чистачка пострада при късо съединение

София бе домакин на изнесено заседание на Военния комитет на ЕС

Почерпен млад водач удари челно завиваща кола и потроши още две паркирани

Светлината озари зала „България”

Д-р Ангел Кунчев: Имаме достатъчно ваксини Някои държави върнаха задължителните имунизации

Митниците унищожиха десетки хиляди дрехи, обувки и парфюми менте

13-годишно дете в болница след сбиване с връстник

Контрабандна валута за над 200 хил. лв. задържаха на Капитан Андреево

Кметът на Велико Търново преговаря за газифициране на старинния квартал „Варуша“

Здравни работници протестират в Румъния срещу намаляване на заплати

Ева Майдел: Влизането в Еврозоната е най-важната тема за България за последните 20 години

Евродепутатът Ева Майдел: 30% от българските компании очакват негативи от Брекзит

Fibank подкрепя жените в бизнеса чрез новата програма Smart lady

Fibank подкрепя жените в бизнеса чрез новата си програма Smart lady, с която дамите работодатели ще могат да се възползват от широка гама от кредитни продукти на преференциални и гъвкави условия, както и ниски цени и такси по кредити.

Банката предвижда и дълъг срок на изплащане до 15 години за инвестиционни кредити и до 5 години за оборотни средства. Програмата е преминала през дълги проучвания, разговори с експерти и бизнес дами.

Тя е продължение на линията за кредитни карти First Lady, която Първа инвестиционна банка и Diners Club разработиха преди време. Партньор на Fibank по програмата Smart Lady са MasterCard и Съюз произведено в България.

„Чрез програмата Smart Lady искаме да утвърдим банката като успешен бизнес партньор на всяка дама“, заяви Севдалина Василева, изпълнителен директор на Fibank. Освен възможностите за кредитиране, банката предлага на жените работодатели редица други финансови и нефинансови решения, като например консултация и помощ при кандидатстване по европейски програми.

Привилегиите, които програмата ще донесе на дамите, са спестовна сметка с нарастваща доходност за бъдещето на децата, безплатна дебитна карта за тийнейжърите, а също така и включена застраховка при рак на гърдата, отстъпки при покупки в над 400 търговски обекта, както и достъп до ВИП салони на летищата. Банката предвижда редица конференции, обучения и семинари, където жените с бизнес ще могат да обменят опит и да получат професионални съвети за своя бизнес. А от септември 2018 г. ще бъде пусната електронна платформа, чрез която дамите ще могат да се обучават и информират.

Fibank е предвидила и възможност за цялостно обслужване на фирмата, коeто да включва и допълнително здравно осигуряване за достъп до качествени здравни услуги и профилактика, като бременните ще мога да избират, дори, своя екип, който да отговаря за тяхната бременност. По време на майчинството си дамите ще получат възможността да намалят месечните си вноски до 75% в период от 15 месеца. През това време банката няма да изисква вноска по главицата на използвания кредит.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.