Financial Times: „Елпром Троян“ е пионер във високите технологии

Компанията влезе в престижното финансово издание с продукт, взаимстван от бъдещето „Елпром Троян“ е пионер сред компаниите в България, работещи в кибер високотехнологичната индустрията – Индустрия 4.0. Троянската компания за пръв път присъства във вчерашния днешния брой на Financial Times и то с продукт взаимстван от бъдещето.

Не случайно и мотото на „Елпром Троян“ е „Бъдещето започва от днес!“, коментират от фирмата. И разкриват, че това постижение на инженерната мисъл и Индустрия 4.0., днес е достигнало до над 600 000 фирми от целия свят. Всички следят с притаен дъх постиженията на исторически най-големия производител на електромотори в България и на Балканите, а днес и пионер във високите технологии, отличен с множество международни отличия. “Елпром Троян” получи международно признание в областта на иновациите и като една от малкото български компании, навлезли в ерата на Индустрия 4.0.

Тя създава така наречения умен завод. В рамките му киберфизичните системи контролират физичните процеси, създавайки виртуално копие на физическия свят и вземат независимо, децентрализирано решение. “Елпром Троян” създаде интелигентен дигитален мониторинг – Smart digital monitoring SDM 30, който няма аналог в света. Благодарение на него всеки може да гарантира абсолютната сигурност на машините и съоръженията, в които са асемблирани електромоторите на завода. Текст под сн. “Елпром Троян” създаде интелигентен дигитален мониторинг – Smart digital monitoring SDM 30, който няма аналог в света.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Икономика