Уникалният Музей на Луната идва в Европа (ВИДЕО)

Италия прие закон за по-лесно депортиране на мигранти

Реален или виртуален музей – решават в МУ–Пловдив в Нощта на учените

Отбелязвят нощта на прилепите в Търново Сред организатори са Пещерен клуб „Дервент” и Ученически спелеоклуб „Проф Рафаил Попов“

Борисов поздрави Тръмп на форума в Ню Йорк (СНИМКИ)

Разширяват социалните услуги в Габрово по проект за близо 300 000 лева Създава се „синя стая” и сензорна градина

Бербатов се обяви срещу агресията: Проблемите на пътя решавайте с усмивка

Прекършен от вятъра клон падна върху автомобил в София (СНИМКИ)

„Металика“ обявиха датите за турнето си в Европа

Руският посланик на възпоминателна церемония в село Душанци

САЩ не успели да запълнят свободните места в армията през 2018 г.

Бурният вятър събори дървета и отнесе покриви в Северозападна България Най-тежко е положението в Монтанско

Младежка геосфера отвори врати в Шумен

Пишат любовни послания на голямо пано в центъра на Варна

Започна срещата в Ню Йорк за справяне с наркотиците, Бойко Борисов е съдомакин (НА ЖИВО) Форумът е организиран от президента на САЩ Доналд Тръмп

General Dynamics показа своята „Пираня“ на българските военни (СНИМКИ)


General Dynamics European Land Systems (GDELS) демонстрира своята бронирана машина PIRANHA („Пираня“) пред български военни, като кандидат по „Програмата за развитие на отбранителните способности на въоръжените сили на Република България 2020“.

PIRANHA беше официално представена на военен полигон „Тюлбето“, в близост до град Казанлък. е оборудвана с дистанционна система за управление на 30 милиметрово оръдие, съвместима със стандартите на НАТО, противотанкова насочваща се ракетна система, както и напълно интегрирана комуникационнo-информационна система.

GDELS и партньори на компанията успешно изпълниха 3-дневната демонстрация, включваща стрелба, в присъствието на представители на държавната администрация, Министерство на отбраната, командването на Българската армия и дипломати.

„Възможността да представи пълната функционалност на военната бронирана машина PIRANHA пред Българската армия е чест за екипа на General Dynamics European Land Systems. Убедени сме, че можем да предоставим работещо решение на Българската армия благодарение на нашата утвърдена технология и постоянно развиващи се системни възможности“, заяви д-р Томас Кауфман, вицепрезидент на GDELS.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.