"GIPSY 4 EVER" се включват в благотворителна инициатива в подкрепа на уязвими деца

Виртуозните музиканти от "GIPSY 4 EVER", които с концерта си на 2 септември на Античния театър в Пловдив ще открият 12-ия Есенен салон на изкуствата, ще подкрепят седмото издание на  "Вечер на добродетелите" - най-голямата благотворителна инициатива на фондация "За нашите деца".

По традиция известни личности от цял свят даряват вещи с колекционерска стойност за каузата на фондацията - щастливо детство и светло бъдеще на най-уязвимите деца в България. Китара с подписите на всички членове на "GIPSY 4 EVER" ще е сред уникалните предмети, за които гостите на тазгодишната "Вечер на добродетелите" на 26 октомври в "Sofia Tech Park" ще се съревновават.

Бившите звезди на "Джипси Кингс" начело с басиста Ксавие Падиа са известни с това, че свирят на инструменти на "Кремона България" ЕООД, а на 2 септември в Пловдив те ще представят всички хитове на световноизвестната група, събрани в новия проект "GIPSY 4 EVER".

Той е гарниран с няколко чисто нови композиции, невероятен звук и плам. Последните останали билети за концерта на  "GIPSY 4 EVER" този петък, са на цена от 35 лв. и се продават на касата на Главната край Община Пловдив и в мрежата на EVENTIM в цялата страна.

Коментари

Задължително поле