Голият Артьом Дзюба пак взриви нета с интимно видео, хакери го изнудвали за пари

В мрежата се появиха нови интимни видеоклипове на нападателя на Локомотив Артьом Дзюба. В социалните мрежи започна да се разпространява видео, на което легнал в леглото футболист се обръща към непознато момиче. В друго видео спортистът демонстрира голи части от тялото си.

Твърди се, че това видео е на няколко години. Предполага се, че хакери са ударили профила на Дзюба.

През ноември 2020 г. той беше в центъра на скандал, когато в мрежата попадна интимно видео с негово участие. Инцидентът доведе до факта, че нападателят беше временно изгонен от националния отбор и лишен от статута на капитан в "Зенит", за който тогава играеше.

Дзюба коментира в Instagram публикуването на новите интимни видеоклипове с негово участие.

„Мога честно да кажа, че този епизод вече се е случвал, обърнах тази страница, направих всякакви заключения, анализирах го, така че не искам да се връщам към това“, каза Дзюба.

Нападателят добави, че през последните няколко дни нападателите са му изпращали заплахи и са го изнудвали за пари. Той отбеляза, че видеоклиповете са били откраднати от телефона му преди две години по време на предишно хакване на устройството.
Адвокат Максим Калинов каза пред руски медии, че хората, които са публикували видеото, ги грозят от две до шест години затвор.

За разпространението на интимно видео с Дзюба, извършителят ще носи наказателна отговорност по параграф „г“ на част 3 от член 242 от Наказателния кодекс на Русия - „Разпространение на порнографски материали“, а именно, това включва видеоклипове с Дзюба.
Той отбеляза, че престъпниците могат да бъдат обвинени и по част 3 на член 137 от Наказателния кодекс - за разпространение на информация, свързана с личния живот на дадено лице. Предвижда се наказание до пет години затвор.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт