Гонзо води България срещу Унгария и Сърбия

Техническият директор на БФС Георги Иванов отново ще се наложи да влезе в ролята на селекционер. Веднъж вече Гонзо застана на пожар начело на „трикольорите“, след като Ясен Петров подаде оставка при 2:5 от Грузия в Разград. Тогава Иванов записа 1:1 в Гибралтар и 0:0 с Грузия в Тбилиси.

Сега бившият треньор на „Черно море“ и „Левски“ може да се окаже на горещия пост за последните два двубоя от разочароващите квалификации. В тях България гостува на Сърбия и приема Унгария в София.

Към днешна дата това е и най-вероятният план за действие в „Дома на футбола“. Идният четвъртък ще се събере Изпълкома, за да вземе спешните решения. Сигурно е, че досегашният селекционер Младен Кръстаич вече е в миналото. А в името на най-доброто решение, Георги Иванов e готов да довърши квалификациите, за да може управленското тяло на футбола ни да има повече време за избор на нов наставник.

Другият вариант е Илиан Илиев, като не е изключено наставникът да продължи работата си в „Черно море“. Ако се стигне до назначаването му, опитният специалист може да съвместява двете позиции до края на сезона.

Както вече „Труд News“ съобщи, Станимир Стоилов гледа към чужбина и евентуален подпис с АПОЕЛ (Никозия). Димитър Димитров-Херо пък не е получавал конкретно предложение, въпреки че името му бе сред потенциалните заместници на Кръстаич.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ