Астрохороскоп (понеделник, 21 август 2017 г.)

СВЕТЛАНА ТИЛКОВА – АЛЕНА, специално за читателите на „Труд“

алена

Честит рожден ден на родените на 21 август!

Вашата лична година в периода от рождения ви ден до 31 декември ви тласка към срещи, разговори, познанства. Не бързайте да се доверявате, само защото някой ви се е сторил симпатичен.

Август след рождения ви ден е месец на Съдбовно подчинение и изисква да се съобразявате с обстоятелствата, каквито и да са те. Септември е със засилени вибрации, подтикващи ви към запознанства, затова бъдете предпазливи и внимавайте кого допускате в живота си. През октомври 2017 и януари 2018 трудностите няма да ви харесат, но ще ги преодолеете. Начинанията са забранени. През  ноември 2017 и февруари 2018 пътувайте и направете полезни промени. През декември 2017 и март 2018 стабилизирайте постигнатото и внесете хармония в отношенията си. Април 2018  е месец на себеанализ и осъзнаване на допуснатите грешки. През май 2017 материалните успехи са с вас. Не отказвайте предложение за допълнителна работа, не ползвайте отпуск. През юни 2017 контролирайте емоцията. Начинанията са забранени. Юли 2018 ви позволява успешни начинания.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.