Астрохороскоп (събота, 21 октомври 2017 г.)

СВЕТЛАНА ТИЛКОВА – АЛЕНА, специално за читателите на „Труд“

алена

Честит рожден ден на родените на 21 октомври!

Вашата лична година в периода от рождения ви ден през тази до рождения ви ден през следващата година не позволява да бъдете пасивни. Дошло е време за глобална промяна, от която зависят следващите ви девет години. Дали ще е положителна или отрицателна, зависи само от вас.

Октомври 2017 след рождения ви ден и януари 2018  са месеците ви на стабилност и възможност да хармонизирате отношенията си. Ноември 2017 и февруари 2018  ви дават възможност да анализирате изминалите месеци и да се обогатите с нови знания, а най-вече да осъзнаете грешките си, за да не ги допускате повече. Декември 2017 и март 2018 ви носят шанс да работите усилно. Не отказвайте работа. Април 2018  е месец на емоции, които ви е трудно да овладявате, но ако искате да си спестите неприятностите, сте длъжни да ги контролирате. Май 2018 е месец на начинания. Юни 2018 не позволява да бъдете прибързани. Юли 2018 ви дава възможност да смените средата си. Август 2018  е трудният ви месец, но трудностите са преодолими. Начинанията са забранени. Септември 2018 ви поднася промени, които ще валят около вас. Бъдете внимателни във всичките си действия, особено ако сте зад волана.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.