Играчите от академията на Реал Мадрид специално наели сепаре на плаж за клипчето с непълнолетното момиче

Четиримата играчи на Реал Мадрид, които наскоро бяха арестувани за разпространение на секс клип с непълнолетно момиче, са наели специално сепаре на луксозен плаж в Гран Канария за снимките. Там трима от тях се сношавали с две момичета, едното от които - непълнолетно, които в крайна сметка подали жалба срещу тях, разкрива изданието "OK Diario". Става дума за играчите от втория и третия отбор на "белите" - Раул Асенсио (20 г., защитник) от Реал Мадрид Кастилия и играещите за Реал Мадрид "C" Феран Руис (20 г., защитник), Хуан Родригес (20 години, защитник) и Андрес Гарсия (20 години, нападател). Никой от тях не е играл за първия отбор.

Всички те са призовани на съдебно заседание, което ще се проведе на 8 ноември. Според събраните доказателства само Асенсио не е правил секс с момичетата. Останалите трима са обвинени в блудство с непълнолетно момиче, а общо четирима са обвинени в разпространение на сексуален клип без разрешението й. Това става с помощта на приложението WhatsApp.

Медиите в Испания хронологично описаха събитието от самото начало, тоест от момента, в който футболистите заминават на почивка за Гран Канария.

Раул Асенсио се обадил и резервира сепаре номер 105 на плажа Анфи дел Мар в клуб Амадорес в Лас Палмас, за което са платени 600 евро.

След това четиримата заминават със самолет за Гран Канария и пристигат там на 15 юни. Приятел на Раул Асенсио довел там две момичета. Според свидетелските показания Феран Руис е този, който е записал на телефона си непълнолетното момиче да прави секс с един от Хуан Родригес и Андрес Гарсия. По това време той бил пред сепарето с приятеля си, който довел момичетата. Последните двама тогава изобщо не са правили секс с момичетата.

По-късно, когато сексът свършил и цялата компания се събрала, момичетата забелязали момчетата да гледат нещо в телефоните си. Те бързо разбрали за какво става въпрос и поискали клипчето да бъде изтрито. Футболистите обаче отказали да го направят.

Месеци по-късно един от играчите се срещнал с приятеля си Дайлос. Футболистът му разказал какво се е случило и поискал да му покаже видеото от телефона си. В показанията си пред полицията Дайлос каза, че на видеозаписа е видял как един от играчите се съвкуплява с непълнолетното момиче, но е видял и как другото момиче прави орален секс с друг от футболистите.

Няколко седмици след срещата между Дайлос и футболиста, Дайлос започва романтична връзка с непълнолетното момиче от клипа. След това й разказва какво е видял. След това самото момиче и майка му отиват в полицията и подават сигнал.

От Реал Мадрид вече обявиха, че настояват за задълбочено разследване и са готови да съдействат. На 8 ноември четиримата играчи ще бъдат изслушани чрез видеоконферентна връзка.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт