Божков на „Герена“ за среща с феновете

Арестуваха българин за продажба на бебета в Гърция

Премиерът Борисов се срещна с управляващия директор на МВФ Кристалина Георгиева

Японски милиардер си търси жена за полет до Луната Кандидатките трябва да са позитивно настроени

Осигуряват по-добър достъп до домовете на инвалиди

Състоянието на жената, която се лекува от свински грип в Смолян, остава стабилно

31-годижен мъж почина след инцидент в заведение във Видин

Тесла общувал с гълъб телепатично Получил видения на 7 години, след смъртта на брат си

Хотелиери и ресторантьори готвят протести заради срив в бранша Ръководството на БХРА излиза с петиция за законодателни промени

Пожар затвори пътя Симитли – Кресна

Емил Димитров: ВиК дружествата са в тежко положение и нямат собствено съфинансиране, новият холдинг ще помогне на всички

Арестуваха мъж от Кюстендил, заподозрян за убийство на съпругата си При първоначалния оглед са установени следи от насилие

Бившият шеф на затвора във Варна: Убитият в Истанбул българин имаше склонност към самоагресия

Ивелина Василева: Необходимо е да се полагат много усилия за модернизация на ВиК мрежата

Обирът на сребро и пари от Митница-Благоевград е станал чрез вътрешна информация

III Международен турнир по плуване „Пирин-Благоевград“ прие 500 плувци от страната и чужбина

Трети международен турнир по плуване „Пирин“ започна днес в Благоевград. Турнирът бе открит от заместник- кмета по икономика и финанси на община Благоевград- Иво Николов, който приветства участниците с „добре дошли“ от името на кмета д-р Атанас Камбитов.

„Споделям убеждението, че от малки децата трябва да бъдат учени на дисциплина, спорт, усърдие и характер. Пожелавам Ви да продължавате да вървите нагоре, успешно да развивате плуването в Благоевград, да изграждате нови медалисти и шампиони“, каза в част от приветственото си слово зам.-кметът.

Сред официалните гости на откриването бяха още Георги Аврамчев – управител на БФПС, Димитър Бобев- главен секретар на БФПС, управителя на спортни имоти- Валери Миков, управителят на Спортен комплекс „Пирин“ Иван Маджиров, Румяна Станоева- експерт в направление „Младежки дейности, спорт и туризъм“ в Община Благоевград, председателят на плувен клуб „Пирин“ Валентина Атанасова.

Георги Аврамчев благодари на Община Благоевград, в лицето на д-р Атанас Камбитов за усилията и подкрепата за развиването на плувните спортове. Пред огромната публика в плувния басейн, групата по синхронно плуване от „Пирин“, с ръководител Миглена Бояджиева, представи своите красиви съчетания.

В третото издание на турнира участват 45 плувни клуба, представители от България и Северна Македония. Плувците от клубовете са от 6 възрастови групи- от родени през 2010 година до мъже и жени. Възрастовите групи включват мъже и жени- 2001 година и по-големи, група А. Група В е за родените през 2002, 2003, 2004 година, момичета и момчета, в категория С са родените през 2005 и 2006 година, в група D влизат родените през 2007,момичета и момчета. Родените през 2008 година са в категория E, а в група F са включени родените през 2009 и 2010 година.

Турнирът се организира от ПК „Пирин“, със съдействието на БФПС, Община Благоевград и Спортен комплекс „Пирин“.

Състезанието продължава и утре 17 март (неделя).

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.