InterContinental Sofia се нареди сред най-луксозните в света

Отличен е за „Водещ хотел в България 2021“ и за „Бизнес хотел на Източна Европа 2021“

Единственият представител на луксозния бранд InterContinental Hotels&Resorts - InterContinental Sofia стана „Бизнес хотел на Източна Европа“ и „Водещ хотел в България“ за 2021 г. Високите отличия се присъждат за трети пореден път на столичния хотел от двете най-престижни световни класации - World Luxury Hotel Awards и World Travel Awards, като победителите в тях се избират въз основа на онлайн публично гласуване на световно, регионално и национално ниво.  

Хотелът у нас, който е собственост на водещата инвестиционна компания Галакси Инвестмънт Груп, се намира в самото сърце на столицата. Той предоставя спиращи дъха гледки към „Cв. Aлeĸcaндъp Heвcĸи“ и Витоша, неповторими ĸyлинapни изживявания във Flоrеt Restorant аnd Bar и истинско 5-звездно обслужване.

„Да бъдеш откроен сред най-добрите в света е върхът на постиженията в луксозната хотелиерска индустрия и изключителна чест за нас. Споделяме това признание с благодарност към всички, които ни подкрепиха и най-вече към невероятния ни екип, който допринася ежедневно за утвърждаването на бранда като лидер в предлагането на истинско гостоприемство“, споделиха от InterContinental Sofia.

 

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес