Полицейска операция се провежда в Страсбург, предполага се, че е свързана с атентата

Мартин Петров поиска отвод на съдия

Спасител на дете стана „Полицай на годината“

Унгарци на протест срещу „поробващ закон“ Парламентът разреши 400 часа извънреден труд годишно

ЕК одобри проекта за модернизация на спешната медицинска помощ, съобщи министър Ананиев

Енрике Иглесиас и Ана Курникова продават къщата си за $4,85 милиона

Премиерът Борисов в Брюксел: Чухме само похвали Тимерманс подкрепил промените за конфискацията на незаконно придобито имущество

Петокласник с приз от „Полицай на годината“

Смядово събира пари за болницата в Шумен

Издирват началника на КАТ – Казанлък

Фондацията зад гей билбордовете пред „Труд“: Това е информационна кампания Планират да поставят пана на видни места в София и в Пловдив

Баневи остават за постоянно в ареста

Георги Кабаков – последният рефер без VAR в турнира

Ахмед Доган стана дядо

Министър Ананиев: Ако бъде приет анекса към националния рамков договор, се надяваме той да бъде подсписан в първите дни на новата година

IT и аутсорсинг компании се настаниха в Офис парк Пловдив

Офис сградите от клас А са предпочитани от сектора на информационните технологии

Със специално събитие в присъствието на гости от местната власт и бизнеса беше открита единствената по рода си офис сграда в гр. Пловдив Офис парк Пловдив. Във вторник вечерта управителят на компанията инвеститор “Галакси Инвестмънт Груп” – Константин Бояджиев, преряза лентата на новата сграда. Завършването на проекта “Офис парк Пловдив” е стъпка в продължаващото развитие на града като предпочитана инвестиционна дестинация от страна на IT и аутсорсинг индустрията.

Сградата е единственото място в Пловдив, в което компании с най-високи изисквания могат да наемат офис площи от клас А. Изграждането именно в Пловдив е част от дългосрочна стратегия на “Галакси Инвестмънт Груп” да развива работещи бизнес модели, които подкрепят икономическото развитие на града. Компанията вярва в потенциала на град Пловдив, който се превърна в предпочитано място за инвестиции през последните няколко години. „Със завършването на Офис парк Пловдив показваме, че тук можем да правим бизнес на бъдещето. Очаквам включването и на още партньори и вярвам, че с този проект ще подкрепим икономиката на града, като го направим значително по-привлекателен за новите компании, които да изберат Пловдив за развитие на бизнеса си”, коментира управителят на компанията Константин Бояджиев.

Още по време на строителството голяма част от сградата беше предварително отдадена под наем на IT и аутсорсинг компании. Наематели на офисите са както едни от най-големите и бързо развиващи се IT компании – Site Ground, Bulpros, Javelin Group и DelaSport, така и фирми от други сектори като Easy Consult.

През последните няколко години град Пловдив се превърна в притегателно място за инвестиции най-вече заради отличната си локация, инфраструктурна обезпеченост и висококвалифицирани кадри.

 

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.