Полицейска охрана спира опасния достъп до чинията на Бузлуджа

Вижте мотивите за вота на недоверие на БСП

Изнасят урок за комунизма в Гимназията по туризъм в Търново

Двама осъдиха прокуратурата за 10 000 лв. обезщетение

Конкурс за лого на ново компютърно училище Определят победителя с електронно гласуване

Чешкото правителство подаде оставка

Френската полиция нахлу в централата на „Лакталис” (Lactalis) заради скандала със салмонела

Бойко Борисов разговаря с косовския президент Хашим Тачи

Румен Петков обсъди междудържавните отношения с шефа на руското разузнаване

Досъдебно производство за хулиганство срещу лекаря, явил се пиян по време на дежурство

Скара с пържоли вдигна на крак пожарната, остави без ток половин Монтана

Пожар изгори жилище във Враца и засегна съседни апартаменти

53-годишна жена е загинала при катастрофа край Хасково 21-годишно момиче е с опасност за живота

Борисов: Аз съм зелен! В Пирин става въпрос само за втори лифт

Заловиха 16-годишен, пет пъти обирал училище във Вършец

IT и аутсорсинг компании се настаниха в Офис парк Пловдив

Офис сградите от клас А са предпочитани от сектора на информационните технологии

Със специално събитие в присъствието на гости от местната власт и бизнеса беше открита единствената по рода си офис сграда в гр. Пловдив Офис парк Пловдив. Във вторник вечерта управителят на компанията инвеститор “Галакси Инвестмънт Груп” – Константин Бояджиев, преряза лентата на новата сграда. Завършването на проекта “Офис парк Пловдив” е стъпка в продължаващото развитие на града като предпочитана инвестиционна дестинация от страна на IT и аутсорсинг индустрията.

Сградата е единственото място в Пловдив, в което компании с най-високи изисквания могат да наемат офис площи от клас А. Изграждането именно в Пловдив е част от дългосрочна стратегия на “Галакси Инвестмънт Груп” да развива работещи бизнес модели, които подкрепят икономическото развитие на града. Компанията вярва в потенциала на град Пловдив, който се превърна в предпочитано място за инвестиции през последните няколко години. „Със завършването на Офис парк Пловдив показваме, че тук можем да правим бизнес на бъдещето. Очаквам включването и на още партньори и вярвам, че с този проект ще подкрепим икономиката на града, като го направим значително по-привлекателен за новите компании, които да изберат Пловдив за развитие на бизнеса си”, коментира управителят на компанията Константин Бояджиев.

Още по време на строителството голяма част от сградата беше предварително отдадена под наем на IT и аутсорсинг компании. Наематели на офисите са както едни от най-големите и бързо развиващи се IT компании – Site Ground, Bulpros, Javelin Group и DelaSport, така и фирми от други сектори като Easy Consult.

През последните няколко години град Пловдив се превърна в притегателно място за инвестиции най-вече заради отличната си локация, инфраструктурна обезпеченост и висококвалифицирани кадри.

 

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.