Иван Иванов: Вманиачен съм в детайлите, защото от там идват разликите в съвременния футбол

Бившият национал на България Иван Иванов е новият треньор на дублиращия отбор на ЦСКА 1948. Той говори пред клубната телевизия за очакванията си и целите в новата си работа.

„Имах нужда да си почина известно време, след като Чавдар Етрополе се разпадна. Още на първия месец зажаднях за работа. Зарадвах се, когато се отвори тази възможност. Стратегията, която има тук с налагането на тези млади футболисти ми допада. Добре познавам тримата, които в последните мачове играят в защита. Изправял съм се срещу тях в юношеските формации, когато водех Славия. Впечатленията ми са отлични и много се радвам за тях, че показват високо ниво. В лицето на Валентин Илиев имат правилния човек да продължат своето развитие. Има и много други футболисти, които чакат този шанс. Имат и те качества, но трябва да бъдат търпеливи и да насочат усилията си във втория отбор, за да могат да играят в първия", коментира Иванов.

"Имам много добра основа на познания, от чисто тактическа гледна точка. Вманиачен съм в детайлите, защото от там идват разликите в съвременния футбол. Имам и добра комуникация във воденето на отбора. Познавам обстановката в ЦСКА 1948, познавам голяма част от футболистите. Радвам се, че ще работя с тях и основната цел е повече от тях да преминат в първия отбор“, заяви Иван Иванов пред клубната телевизия на ЦСКА 1948. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ