Ивет в емоционално обръщение към българите: „Обичам ви”

Ивет Лалова – Колио записа петото си участие на Олимпийски игри, като вече е рекордьор по този показател сред българските лекоатлети.
37-годишната Ивет завърши на 31-о място на 200 метра с лично постижение за сезона - 23.39 секунди. Българката остана на 24 стотни от секундата от класиране на полуфиналите. С емоционално видео, качено на личния й профил в Instagram и

" data-width="800" data-show-text="false">

Фейсбук, тя благодари на всички и се опита да предаде емоциите, които бушуват в душата й:
„Здравей, България! (Здравей, казва го на японски език)
Времето тук в Токио се развали, но вътре в мен грее.
Щастлива съм, че успях да стигна до тази толкова трудна Олимпиада. Че успях за 22-и път да застана на олимпийския старт. През последните 17 години, от Атина досега, не е имало толкова трудно достижима Олимпиада и затова благодаря на всички, които бяха част от този път!
 На всички, които вярваха и ме подкрепяха! Благодаря на тези, които станаха толкова рано днес сутринта, за да бъдем заедно!
Благодаря и на всички, които ми писаха в социалните мрежи!
Надявам се да съм успяла да ви предам дори частица от емоцията, която изживявам. И ако не съм успяла да ви мотивирам да започнете да спортувате, то поне дано ви вдъхновя да преследвате своите мечти и рекорди. 
Обичам ви!, така завърши Ивет , своето емоционално обръщение към всички българи и към хората , които са й помагали.

В същото време, съпругът на Ивет – Симоне Колио, имаше смелостта да се обясни публично в любов на своето момиче. Той поиска помощ от екипа на БНТ в Токио, за да изненада любимата си.  Симоне записа видеоклип с послание, предназначено за нея. „Любов, моя! Възхитен съм от теб. Искам да ти кажа, че много те обичам. Много съм щастлив от това, което показа в състезанието. Доволен съм от това, което правим с теб.
Обичам те!”, каза Симоне. Както е известно, Симоне Колио е не само съпруг на Ивет, но и неин личен треньор.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт