Жената на Алвеш направи последен жест - отложи развода

"Няма да го оставя сам в най-лошия момент от живота му, той така го определи в прощалното си писмо от затвора", обяви жената на Дани Алвеш Йоана Санс в Instagram. Най-доброто доказателство за това е нейният последен жест, който перфектно я определя като личност.

Моделката е решила за момента да не официализира развода си с играча, за да му помогне да излезе на свобода. Това позволява на бразилеца да продължи да води делото пред правосъдието в Испания, тъй като още е женен за испанка.

„Йоана е съсипана и много емоционално засегната, но тя направи жест на щедрост, като обяви на съпруга си и на общественото мнение, че не възнамерява да се развежда“, обясниха от предаването „Y ahora Sonsoles“, цитирани от вестник "Ел Мундо Депортиво".  Това крайно решение е било взето, въпреки че манекенката посети съпруга си тази неделя в затвора Brians 2, за да установи условията по споразумението за раздяла. "Дани Алвеш пристигна разплакан и двамата седнаха в стая с размерите на телефонна кабина. Бруно присъстваше по време на разговора. Говориха за пари и Йоана отиде да му обясни какво иска като резултат от края на връзката им" , добавиха от предаването. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт