Живко Миланов: "Левски" може да е в топ 6

БУЛФОТО

Живко Миланов, наставникът на "Левски", изрази оптимизъм преди старта на новия сезон и първия официален мач със "Славия". Младият специалист е на мнение, че въпреки че клубът не е поставил конкретни цели, може да се пребори за място в топ 6.

"Има оптимизъм, аз съм сигурен, че момчетата ще се представят по-добре. Не са поставяни конкретни цели, но ако се отдаде възможност и имаме добър старт. Надявам се годината да е по-добра от миналата и "Левски" да е на по-горно класиране. Да бъда честен между първите 6 отбора "Левски" може да се справи. Все още, няма какво да се залъгваме, имаме 16-годишен вратар и късна скамейка, трудно можем да мислим за нещо повече. Тези млади момчета трябва да добият самочувствие и когато това се случи, можем да очакваме и по-добри неща."

Миланов бе лаконичен относно състоянието на новия бранител Христос Шелиас: "Водил е подготовка с АПОЕЛ, но ще преценяваме тепърва дали ще започне До утре има време. Не е играл с нас в мачовете, има само 3 дни тренировки."

Бившият капитан на "сините" призна, че "Левски" проявява интерес към Иван Горанов, който е пред раздяла с белгийския "Шарлероа" и е много близо до завръщане на "Герена".

А относно мача със "Славия", треньорът на "сините" призна, че разузнаването не е на високо ниво: "Наблюденията не са толкова много, това им е първи мач. Контролите им бяха закрити и не можеше да ги наблюдаваме. Имам своята преценка как ще стоят на терена. Загорчич е опитен специалист и видяхте какви резултати постигна в края на миналата кампания. За мен обаче е важно как ще изглежда "Левски". 

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ