Kaрадайъ: Държавата да не пречи на бизнеса

Основното в кампанията ни е битката държавата да подкрепя, а не да пречи на бизнеса. Това каза в Никопол председателят на ДПС Мустафа Карадайъ при официалното откриване на кампанията на движението в Плевенско. “Заедно ще го направим. С номер 9 ще спасим България”, подчерта той.

Водачът на листата в 15 плевенски избирателен район Велислава Кръстева се обърна към гражданите на Никопол и поиска доверието им: “Благодаря за честта да водя листата на ДПС в Плевен. Това е моят град, а ДПС е най-патриотичната партия, с най-смелия актив и най-милите симпатизанти. Дайте ни гласа си, за да спасим България!”

На откриването на кампанията присъстваха председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, евродепутатът и заместник-председател на ДПС Филиз Хюсменова, евродепутатът и председател на младежкото ДПС Илхан Кючюк, Йордан Цонев, член на Централното оперативно бюро на ДПС.

Водачът на листата за Плевен Велислава Кръстева и евродепутатът Филиз Хюсменова, както и жените кандидати от листата на ДПС за Плевенски район се срещнаха с женските структури на общините Кнежа, Искър и Червен бряг.

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2024. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика