Как да създадете дизайн за персонализирани тениски

Вълнението от това да видите как вашите близки носят ваш дизайн върху тениска е несравнимо. Невероятно е и усещането от това да зарадвате някого с емоционално послание или картинка, или да го разсмеете с тениска със забавен надпис. Всеки, който е подарявал персонализирани тениски е изпитвал това усещане, а ако все още не сте се впускали в това приключение – време е да опитате. Да измислите собствен дизайн не е толкова сложно, колкото може би ви звучи. Освен това някои фирми предлагат да изготвят проект по вашата идея, както е в SmeshkiNaDreshki.com. Развихрете въображението си и се заредете с ентусиазъм, защото сте на път да изпитате куп позитивни емоции.

Какво е важното при дизайна на персонализирани тениски

Най-важното при дизайна е да проявите смелост и да изразите себе си, или да дадете воля на чувството си за хумор.

Разбира се, има и определена конкретика, с която трябва да се съобразите, например по какъв повод ще подарявате тениската с щампа. Помислете относно вкусовете на вашия близък и това какво би го зарадвало, или се сетете за шеги, които имате помежду си, забавни прякори и послания, които трябва да включите в дизайна.

Тук ще обърнем внимание на няколко конкретни стъпки, които ще ви помогнат да създадете атрактивен дизайн за персонализирани тениски.

Идеята

Преди да предприемете каквото и да е, важно е да си изясните какво ще включва дизайна. Дали ще бъде хумористичен или сантиментален, както и дали ще разчитате на картинка, надпис или комбинация от двете. Разгледайте и интернет, за да получите вдъхновение и да разширите арсенала си от идеи. В SmeshkiNaDreshki.com се предлага и разнообразие от персонализирани дамски тениски с готов дизайн, които можете да персонализирате според своите нужди, или да поръчате щампа по ваша идея на достъпни цени.

Цветовете

След като измислите емоционалното послание или забавния текст е време да изясните допълнителните естетически характеристики. Една от най-важните от тях е именно цветът. Цветовете имат значение особено когато тениската е подарък, тъй като получателят вероятно има определени предпочитания по отношение на цветовете на дрехите, които носи. Подберете цветовете така, че да доставите удоволствие на вашите близки, но все пак обърнете внимание и на това дали цветовете изглеждат хармонично един до друг.

Декорациите

Декорациите са всички малки детайли около основната картинка или надпис. Разбира се, винаги можете да оставите дизайна изчистен като сложите само надписа или картинката. Декорации като орнаменти, растителни или други мотиви около основното изображение биха придали по-завършен вид на цялостната композиция. Решете дали искате да включите декорации в дизайна и обърнете внимание на цветовете им – те трябва да се вписват в цветовата палитра на основното изображение.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл