Канело Алварес с огромен жест към фенка - плаща спешна операция

15-годишно момиче на име Карла Ванеса и семейството й нямат средства да покрият операцията на белия дроб, от която тя спешно се нуждае. По този повод детето записа и публикува клип, който бе насочен към Канело Алварес, а на мексиканският боксьор му отне само четири минути, за да отговори на молбата на 15-годишното момиче.  
В записа, публикуван на 30 ноември в Twitter, Карла Ванеса обяснява, че трябва да се подложи на операция на белия дроб, която струва около 14 000 долара, за да премахне тумор, който расте със скорост от пет сантиметра на месец и че поради сегашния си размер той трябва да се отстрани възможно най-скоро, тъй като е животозастрашаващ.

„Бях диагностицирана през 2019 г. с остеосарком [вид рак на костите], претърпях 26 химиотерапии и бих искала това видео да достигне до „Канело“ Алварес, за да помоля за помощта му […] операцията струва 300 000 песо, сума, която не можем да съберем за толкова кратко време […], искам да живея, искам да сбъдна мечтите си“, каза тийнейджърката в съобщението, адресирано до боксьора. Думите на момичето бързо отекнаха в социалните мрежи, докато стигнаха до техния получател, който отговори на молбата с искане за телефонния номер на младата жена.

Това не е първият път, когато Алварес покрива медицинските разходи на своите фенове. Преди това боксьорът помогна на момиче да плати за лечението, необходимо, за да ходи отново.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Извън терена