Застрахователи осъдени да платят 128 000 лв. обезщетение на ранено дете

Строят две иновативни къщи за новия кризисен център за лица в Търново Инвестицията е за 2,1 млн.лева

Силите за специални операции на България и Македония със съвместно учение през май

Пиян вокалист на „Кикимора” провали грандиозния концерт във Велико Търново със Старозагорската опера Публиката напуска залата по средата на „Children in Time“

Христина Даскалова е новият зам.-председател на Апелативен съд – Велико Търново

ВСС избра нов районен прокурор на Козлодуй

Бизнесът отмени протеста срещу поскъпването на тока Той щеше да се проведе на 28 февруари т.г.

Инициатива за 130 години от създаването на Бургаската библиотека: Брандиран автобус с ликовете на родни класици пътува по линия № 9

Тръмп промени позициите си: По-строг контрол на оръжията в САЩ (ИНФОГРАФИКА) Президентът обмисля и други мерки

Москва вини Вашингтон в намеса във вота за Кремъл Много било трудно да се поправят отношенията

На 332 българи е отказано лечение в чужбина през 2017 г.

МОН предприема допълнителни мерки за олекотяване на ученическите раници

Образувано е досъдебно производство за извършено престъпление при строителството на оградата по границата

Вицепремиерът Валери Симеонов ще проведе работно съвещание за безопасната експлоатация на язовирните стени

Футболист прати 18-годишен в кома

Kaufland откри във Варна най-модерния си хипермаркет

Снимка: Кръстина Маринова

Kaufland България избра Варна за домакин на най-модерния си хипермаркет в страната. Новооткритият обект е четвърти за морската столица, но първи в България, изграден по изцяло нова концепция. Тя осигурява бързо и лесно пазаруване, предлага уютни места за почивка, цветови кодове и символи за седмичните промоции, изцяло нов дизайн.

„Лесното ориентиране, бързината на пазаруване и уютната атмосфера в хипермаркета бяха водещи при проектирането и строежа, коментира Димитър Спасов, председател на УС на Кауфланд България ЕООД енд Ко КД.  Той преразя лентата заедно с почетния консул на Германия във Варна Недялко Неделчев, с областния управител Стоян Пасев и зам.-кмета Пейчо Пейчев.

Новият хипермаркет се шири на 3815 кв.м търговска площ. С откриването му веригата Kaufland  наброява вече 58 хипермаркета.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. Насам, народе!!!! Стра-а-а-а-шни прИмоцийки!!!!! Риба скумрия намалена от 7,99 лева сега само за 7,98 лева!!! Македонска наденичка от 6,99 лв сега само за 6,98 лева!!! Насам, народе!!! Кауфланд ви гарантира, че в яйцата няма фипронил, а сладоледите всичките са намалени със 70%!!!!!!!!!!!!!!!! “Кауфланд” – тук си на правилното място!!!!!!

  2. Често се отбивам в “Кауфланд” на бул. “Република” във Варна, той ми е най-близо. След реконструкцията и модернизацията му обаче не ми харесва повече от преди. Според мен е сбъркана концепцията на вътрешния дизайн и разпределение. Има нещо хаотично, човек губи ориентация и се налага постоянно да търси някой от персонала да го насочи. Не винаги се намират и стоки, които търся с предимство. Например отдавна няма царевичен снакс “Бенлиан”, афтършейв “Барбон”, филтри за кана “Акваефект”, няма бира “Леденика” и “Бритос” в разфасовки по 600 мл, липсват и “патрончета” по 100 и 200 мл водка. Иначе, на “прИмоциите”, както се изразява горният зевзек, не се връзвам. Знам, че са стръв за наивници.

Отговорете