Кои ли ще са късметлийските числа на Водния Тигър?

Широко известен факт е, че Китайската нова година се отбелязва по различно време в сравнение с останалия свят. Намирайки се в Европа, това може и да не е толкова вълнуващо събитие, но през 2022 г. ситуацията е малко по-различна. Годината на Водния тигър настъпва на 01.02.2022г., а точно 3 дни след това - на 04.02.2022 г. -  ще бъдат открити Зимните олимпийски игри в Пекин. Китайската столица ще се превърне в първия град, в който ще са проведени както предстоящата Зимна олимпиада, така и Летните олимпийски игри от 2008 г. Очаквано, част от съоръженията вече са модернизирани по начин, отговарящ на изискванията на зимните дисциплини.  Самите те са 15 на брой, сред които са и добре познатите алпийски ски, биатлон, хокей, фигурно пързаляне и др. Общият брой на атлетите, които ще вземат участие, е над 3000, а 16 от тях ще представят държавата ни в алпийските дисциплини, ски-бягане, ски-скок, сноуборд, биатлон, фигурно пързаляне и шейни. Знаменосци по време на церемонията по откриването ще са биатлонистката Милена Тодорова и сноубордистът Радослав Янков. Българско участие има и в подготвянето на някои от състезателните трасета. Часовата разлика е +6 от България, като надпреварите, с акцент върху българското участие, ще бъдат излъчвани по БНТ 1 и БНТ 3, а Евроспорт, Discovery + и други дигитални платформи ще се постараят да отразят възможно най-много събития от Олимпиадата.

Почти половин година след Олимпийските игри в Токио, Пекин поема щафетата, като заради продължаващата пандемия, пред публиката отново ще има някои ограничения. За разлика от Япония, където тя въобще не беше допусната, тук ще могат да присъстват единствено тези, които живеят в континентален Китай. По традиция, новогодишните тържества в държавата продължават около две седмици, което означава, че откриването на Олимпийските игри на 04.02.2022 г. ще е точно в разгара на празненствата. Явно домакините ще се постараят да демонстрират великолепието си пред света, в момент, в който всички ние имаме нужда от повече светлина и надежда.

А какво ще е присъствието на Водния тигър, под чието влияние ще се намира годината според Китайския календар? Традиционно, той символизира сила и смелост, високо самочувствие и отлична способност за учене. Смята се, че щастливите му числа са 1, 2 и 3 и всички останали, в които те участват. Проследявайки изтеглените числа в тираж 8 на играта “Тото 2 – 6/49”, има нещо вярно: в цели 4 от тях откриваме тези, които се смятат за късметлийски в годината на Водния тигър. Но въпреки това, никой не е познал печелившата комбинация, което означава, че се очаква джакпотът в играта “Тото 2 – 6/49” за тираж 9 да достигне великолепните 6 950 000 лв. И тогава си задаваме въпроса: кое ще видим първо - преминаване на 7-те милиона или нов тото милионер? Всъщност, за някои това не е от значение, защото само в рамките на миналата седмица, 25 от участниците в “Тото 2 – 6/49” са познали 5 от 6-те печеливши числа и това донесе на всеки от тях по 9500 лв. в тираж 7 и над 2200 лв. в тираж 8.

Сходна е и ситуацията в играта “Тото 2 – 6/42”: джакпотът също оцеля и се очаква прогнозната му стойност за тираж 9 да достигне 610 000 лв. Отново голям брой бяха играчите, почти нацелили печелившите 6 числа, което им донесе парични награди в размер между 2900 лв. и 3800 лв. в зависимост тиража.

От останалите игри, единствено “Тото Джокер” успя да раздаде една награда от 5000 лв. , но за сметка на това целият блясък отново се пренесе в играта “Тото 2 – 5/35”. В тираж 7, правилната комбинация донесе на един участник над 26 840 лв., а Втори тото шанс на  “Тото 2 – 5/35” удостои още шестима с по 1666 лв. всеки. В тираж 8, обаче станахме свидетели как един късметлия грабна 30 120 лв., а след това още един го последва във второто теглене, осигурявайки си същата сума. Наистина шеметно теглене, което предизвика изключително много емоции.

Разбира се, ако ви се иска да изживеете “късмет на мига”, Ви препоръчваме да разгледате богатото разнообразие от моментни лотарийни игри на Държавната лотария към Българския Спортен Тотализатор. Освен многобройните скрити награди, дори в непечелившите талони има възможност за паричен бонус. В рамките на промоционалната кампания “Печалби плюс: Зимен късмет”, която ще продължи до 19.03.2022, всички регистрирани непечеливши талони участват в няколко тегления за допълнителни награди в размер между 400 лв. и 3000 лв.

Освен това, съвсем в синхрон с предстоящата Олимпиада, промоционалната кампания за лоялни клиенти на Спорт ТОТО “Снежна Олимпиада с Тото Клуб”, която ще продължи до 28.02.2022 г., дава възможности за натрупването на бонус точки, които да осигурят участие в специален жребий. Повече за условията и на двете промоционални кампании, можете да откриете на action.toto.bg.

Както е добре известно, само този, който участва, има реален шанс да бъде възнаграден. Ето защо - продължавайте да играете, защото със сигурност Водният тигър ще е изключително благосклонен към тези, които не се отказват! Късмет!

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Тото