Кой печели от нулево реми при прогнозите?

Всеки обича головете, но има и мачове, които завършват, без нито веднъж топката да посети която и да е от двете врати. Ясно е, че на терена обикновено никой не печели двубоя, освен ако не е свързан с някаква елиминация по един или друг начин. При прогнозите обаче цифровото изражение 0:0 може да донесе изгода на тези, които дават това предположение за точен резултат. А пък има и още една опция - постоянният inbet bonus без депозит, при който парите се връщат по сметката на потребителя, ако предвиждането му е неуспешно, но мачът е приключил без отбелязани попадения. Ще разгледаме и двата варианта за печалба при резултат 0:0.

Колко често мачовете завършват без голове?

Относителният дял на двубоите с никаква резултатност не е от най-високите, но все пак около 6-7 % от двубоите регистрират липса на попадения. Това се отнася и за по-широки данни в исторически план, и според актуалните резултати във водещите първенства на Европа. Такъв е процентът в Испания и Англия, където са отчетени съответно 19 и 20 нулеви ремита след първите априлски кръгове. По-нисък е делът на изход 0:0 в Серия А (5,4%) и Бундеслигата (5%). Съответно в шампионатите на Италия и Германия залог за такъв точен резултат е логично да носи по-висока възвръщаемост според коефициентите на Инбет.

Но и в Ла Лига например се срещат такива ставки, тъй като например по средата на сезона бяха регистрирани 7 последователни кръга без нито едно нулево равенство. От друга страна, в 24-ия кръг на испанското първенство цели 4 двубоя завършиха по този начин. А когато участва отбор като Атлетик Билбао, който записва повече от двойно над средната честота на резултат 0:0 - 5 от 27 кръга (18%), то за такъв мач коефициентът може и да не е толкова висок. И все пак е голяма рядкост той да падне под 5,00.

България е лидер по честота на резултат 0:0

Родният футбол е далеч от водеща роля в международен план, но поне по един статистически показател изпъква пред топ първенствата на Европа. И тази лидерска позиция всъщност не е особено престижна, тъй като през сезон 2022/23 в шампионата ни е регистриран осезаемо по-висок дял на нулеви ремита. Става дума за над 10 процента двубои без голове от общия дял, а това дава още един повод да се гледа негативно или пренебрежително към двубоите от Първа лига. По иронично стечение на обстоятелствата лице на букмейкъра Inbet е голмайстор №1 на първия ни ешелон за всички времена - Мартин Камбуров. Но въпреки това любителите на прогнозите са склонни да търсят такъв изход, защото възвръщаемостта все пак е добра.

Да се играе на точен резултат обаче не е стратегия, към която всеки прибягва. Коефициентите неслучайно са по-високи, тъй като все пак това е изходът на 1 от 10 мача в случаи като българския, а иначе - и по-рядко. Тези, които поставят други залози, също могат да спечелят от нулеви равенства, ако основното им предвиждане се окаже неуспешно. Тогава по сметката на клиента се връщат дадените за тази прогноза пари. Такъв бонус е активен постоянно, като от него потребителите могат да се възползват, без да е необходимо да правят нищ друго, освен да поставят залог на допустимите за самата оферта пазари. Тогава ако липсват голове, от сметката няма да липсват средства заради грешна прогноза.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Електронни спортове