Кои прически подмладяват 

Първите признаци на стареене се появяват на лицето ни под формата на бръчки, фини линии и увиснала кожа. От една страна може да се грижите за по-младежкия си вид чрез различни козметични процедури и продукти, които връщат блясъка на кожата. От друга страна, вашата прическа оказва много голямо влияние на върху визията ви. Всичко, което е необходимо е да изберете правилна дължина, форма и цвят.

 

1. Дълъг боб 

Дългият боб или лоб е прическа, противопоставяща се на възрастта. Тя гали повечето форми на лицето и подчертава текстурата на косата. Този стил разкрива линията на челюстта и кара структура на лицето да изпъкне. Придаването на тази гъстота на косата също ще ви придаде по-свеж и по-младежки вид.

 

2. Пикси прическа 

Пикси прическата не изисква особена поддръжка, но перфектно подчертава красивите черти на вашето лице като скулите и очите.   Ако принципно вашата коса е права, този смел и дързък вид ще ви накара да се почувствате като изцяло нов човек – по-млад и с по-голямо самочувствие.

 

3. Коса с дължина до рамото 

Дължината на прическата до рамената е подходяща за всеки тип коса. Тя кара косъма да изглежда фин, а вие шикозна. От друга страна, вълнообразните моменти придават обем. Краищата, които леко и нежно падат по рамената, оформят лицето и подчертават челюстта, като придават естествен контур.

 

4. Страничен бретон 

Като цяло бретоните винаги придават по-младежки облик. Но грешният тип бретон може да добави години, а не да ги свали.

Една от опциите, с която никога няма да сбъркате, е мекият и елегантен страничен бретон. Той покрива челото и помага да скриете бръчиците по него. Може също така да превърне кръглите лица в по-издължени, придавайки им по-слаб вид.

 

5. Руси или по-леки нюанси

Когато става въпрос за коса, хората обикновено асоциират русите и светлокафявите нюанси с младостта, здравето и привлекателността. В днешно време има широка гама от руси нюанси, от платина до пепел. По този начин лесно можете да изберете такъв, който да отговаря на вашия тен и стил.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл