Колега обвини годеника на Дженифър Лопес в изневяра с бившата му жена

Бившият колега на Алекс Родригес Хосе Кансеко, го обвини, че изневерява на Дженифър Лопес и то с бившата му жена. Това се случи часове след като бейзболистът предложи брак на певицата.

Хосе Кансеко използва Twitter, за да заяви публично новината:

"Докато гледам World Of Dance, виждам как Джей Ло пише на Алекс Родригес - милото момиче няма никаква представа, че той й изневерява с моята бивша съпруга Джесика".

Туитът му провокира лавина от коментари, основно негативни, тъй като това се случи часове след като Алекс предложи брак на Дженифър. Хосе продължи да настоява, че знае истината, публикувайки още информация в социалната мрежа:

"Бях там преди няколко месеца, когато той й се обади по телефона".

"Алекс Родригес, престани да бъдеш такова ла*но и спри да изневеряваш на Дженифър Лопес"

Малко след това, Хосе дори предизвика Алекс на боксов мач и каза, че винаги е готов да се изправи срещу него. Бившият бейзболист бе силно афектиран и в последния му пост по темата заяви, че е готов да се подложи на детектор на лъжата, доказвайки, че твърденията му за изневярата са напълно верни.

Същевременно, нито Алекс, нито Джей Ло, са коментирали този слух. Двамата все още са на почивка на Бахамите, а в социалните мрежи продължават да приемат поздравления за годежа. Двойката се познава от цели 14 години, но са заедно едва от 2017-та и са неразделни както в ежедневието си, така и на работното място и дори спортната зала.

Коментари

Задължително поле