Колко гола видяхме досега в efbet Лига?

До този момент можем спокойно да заявим, че родното футболно първенство се е променило и повишило интереса на родната аудитория. Някои анализатори дори признават, че в последните години е повишило своята стойност и най-важното е, че феновете не отричат един от големите факти – настоящият сезон е един от най-добрите, които сме виждали до този момент. Спонсорството на родния букмейкър ефбет дава резултати и определено печели вниманието на родните фенове, които освен по-добри условия, могат да се радват и на най-различни функционалности и бонуси. Ето защо често и анализаторите показват всички стъпки относно как да се регистрираме в ефбет и какви възможности предлага самият бранд. И както вече забелязваме, битката за високите позиции в класирането се води много сериозно и ни дава повече адреналин, отколкото бихме открили в някои други първенства.

След като обаче имаме такъв въпрос, нека отговорим с точност колко точно гола видяхме от началото на сезона. Отговорът е 381 и по всички личи, че цифрата може да се повиши значително, докато четете тези редове, защото първенството не е приключило и тепърва ще наблюдаваме развитието на играта, както и битката за първото място.

Лесно ще забележим, че Лудогорец са постигнали необходимата разлика и вече са постигнали актив от 52 точки, докато Локо Пловдив и ЦСКА София продължават да се борят за втората позиция като и двата тима разполагат с 43 точки. Атаката за първото място ще ни се стори малко по-трудна, но не и невъзможна, защото все още има достатъчно срещи, за да бъдем категорични кой точно ще спечели финалният резултат.

За останалите три позиции ще се борят Арда, Берое и ЦСКА 1948 като трите отбора показват необходимата класа и но не са и толкова далече, за да направят някоя друга изненада. С други думи, все още не е сигурно в първата петица, за да можем да заявим, че първенството в този момент е решено. Друга интересна подробност е, че тази година забелязахме наличието на нови отбори, които стартираха сезона доста смело, но към този момент не могат да се похвалят с оправдаване на доверието и възможностите си.

Към настоящият момент ще видим, че отборът на Монтана се намира на заплашително ниски позиции. В битката за отпадане ще се борят и отборите на Славия, Ботев Враца и Етър, като тимът на Велико Търново все още не може да излезе от тежката криза, в която се намира. Очевидно е, че до края на сезона трябва да повишат качеството си на игра, за да могат да постигнат необходимите резултати, ако не искат да бъдат преместени във втората дивизия.

Най-важното е, че времето не е на страната на отборите, следователно сега е моментът да видим и по-смели изяви. Някои отбори се сдобиха с нови спонсори и треньори, макар и малко късно, но това само повишава интереса на зрителите. Освен това не трябва да забравяме, че все повече родни тимове заявиха, че ще използват родните атлети, за да заздравят своите редици и в последствие да поставят новото начало на футбола. Този процес ще отнеме известно време, следователно не трябва да сме чак толкова критични в това отношение.

Предстои да видим завършека на един от най-добрите сезони от много време и сме сигурни, че няма да приключи точно така, както мнозина са очаквали.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ