Колонка за кеш - един наистина привлекателен сезам бонус

Един от новите хазартни оператори у нас Sesame продължава да разнообразява портфолиото си от промо оферти, с които компанията цели да привлече и задържи възможно най-голям брой потребители в платформата си. Това не е никак изненадващо, имайки предвид, че конкуренцията у нас не спира да нараства, а битка за клиенти водят брандове от България и света.

Един наистина привлекателен сезам бонус е предложението Колонка за кеш, което позволява на играчите да се възползват от увеличение на общия коефициент при натрупване на определен брой събития в техния фиш. Всичко това се случва на принципа акумулатор или както е по-известен у нас - права колонка.

Как работи “правата колонка” при спортните залози?

Обяснено възможно най-лесно, правата колонка при залозите означава натрупването на определен брой събития в нашия фиш. По този начин ние акумулираме значително по-висок краен коефициент, но и с един осезаем риск - дори при само една грешка, нашата колонка няма да бъде успешна.

Може да се каже, че този тип акумулатор на залози е сред най-популярните начини за залагане от страна на играчите. За целта обаче е нужна отлична прецизност, тъй като колкото повече събития добавим към колонката си, толкова по-висок е рискът да се провалим. Именно големите рискове обаче водят и до големи печалби.

Колонка за кеш на Sesame

Предложението Колонка за кеш е един отличен начин Sesame да стимулира играта с прави колонки, увеличавайки вашия коефициент в зависимост от броя играни срещи. Тази оферта на оператора вече важи за всички спортове и предлага до 50% увеличение на общия коефициент. За подобно увеличение обаче трябва да добавите най-малко 14 селекции във фиша си, което вече води и до значителен риск.

Минимумът събития, които можете да играете, за да се възползвате от бонуса Колонка за кеш, е три. Тогава букмейкърът ще ви осигури увеличение на коефициента в рамките на 4%. При четири събития ще получите увеличение от 6%, а при пет - 8%. Така цифрите продължават да нарастват в съответствие с това колко срещи сте избрали да добавите във фиша си. Колкото повече са те, толкова повече Сезам ще подобри вашия краен коефициент. Тук вече потребителят трябва да реши до каква степен има желание да рискува, търсейки възможно най-добрата оферта.

В случая обаче Sesame има едно важно условие към играчите, а именно - срещите във фиша да бъдат с коефициент от минимум 1.30. Не бива да забравяте това, защото всяко едно събитие, което не отговаря на тези изисквания, няма да бъде признато като част от офертата Колонка за кеш.

Контрол на риска - задължителен за играчите

Както вече посочихме, акумулаторите при спортните залози възнаграждават риска, но и лесно могат да “изгърмят” заради само една грешка. Това означава, че потребителите трябва във всеки един момент да преценят какъв риск са готови да предприемат, за да не останат разочаровани в края на деня. Да, Сезам ще увеличи коефициента ви при определен брой срещи във фиша, но това не означава, че трябва да действате безразсъдно, търсейки най-добрия възможен bonus. Желателно е да се намери здравословен баланс, за да останат и шансовете за успех сравнително високи.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Електронни спортове