Кристиано: Аз не преследвам рекорди, те сами идват

Кристиано Роналдо направи равносметка на всичко, което се случи с него и португалския отбор преди старта им на световното първенство. Говоря, когато искам. Всеки знае кой съм, в какво вярвам. Вече съм възстановен, чувствам се подготвен да започна Световното първенство по най-добрия начин и да постигна целите си. Спомените ми са добри. Световните първенства са нещо различно. Имаме огромен потенциал, но трябва да мислим за Гана и да вървим спокойно крачка по крачка. От там ще израснем. Ако сме най-добрият отбор, ще стигнем до края. Шампионският отбор ще бъде най-добрият. Имаме млади хора, това е добър микс. Бразилия, Аржентина, Франция са тези, които имат най-големи шансове... Испания, Германия...Но вече видяхме през 2016 г. че сме способни да изненадаме".

„Аз не преследвам рекорди, рекордите сами идват. Но не мисля за това, мисля за спечелването на турнира. Не виждам нещата по този начин, някои ме харесват повече, а други по-малко. Някои харесват повече блондинки, а други - брюнетки. Хората казват, че съм в края на кариерата си...Гордея се с това, което направих. Очевидно спечелването на Световната купа не е лошо. Това ще бъде моето пето световно първенство, концентриран съм и съм много уверен, че всичко ще върви добре за мен.  Бих искал да съм този, който ще матира Меси. Да видим. Би било сладко."

„Ако на 37 години и 8 месеца все още трябва да доказвам неща, ще се притеснявам... Уважавам мнението на хората. Искам да имам страхотно Световно първенство за моето семейство, за моите фенове. Искам да спечеля, но ако не го получа, ще се радвам за направеното. Нищо не ми липсва, имам всичко. Спечелването на Световната купа би било грандиозно. Но всеки иска да спечели и само един може да спечели. Ще работим, фокусирани върху това да бъдем шампиони. Рекламата с Меси беше кампания, която исках да направя, кампания, която търсех от дълго време. Беше източник на гордост. Това е моето пето Световно първенство. Оптимист съм."

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт