Крушарски срещу съдиите - епизод - пореден: Ще ми писне и ще хвърля кърпата

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски отново изрази негативното си отношение към съдиите. Този път той негодува от изявите на Георги Давидов, който ръководи мача на тима срещу Черно море, завършил 1:1.

„В последно време съдиите решават двубоите, ако ни бяха оставили без съдия, щеше да играем по-добре. На мача с ЦСКА бяха пуснали нов съдия, а той си свири. След като и единия, и другия отбор негодуват, той е дошъл тук да свири за хикс“, сподели Крушарски.

Георги Давидов отсъди два наказателни удара в срещата. Пабло Гарсия реализира за гостите от Варна в 12-ата минута, а асът на Локомотив Димитър Илиев в 37-ата изравни също от дузпа.

Двата тима имаха претенции и за други ситуации в срещата от 17-ия кръг на Първа лига.

„Има хора, които искат без труд да излязат напред. Няма как да стане. Трябва работа. И със съдии, и без съдии, пак ще стигнем там, за където сме тръгнали. Ще им писне на такива като мен, ще хвърлим кърпите и ще си играят съдиите. Да пуснат млади съдии, ще свирят по-добре от тоя. Имаше малко главозамайване, а сега има ред и порядък и нещата си вървят“, каза още босът на „смърфовете“.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ