Купуваме винетки и онлайн през MyFibank

Вече може бързо, сигурно и лесно да закупите винетка и онлайн или през приложението My Fibank. За едва няколко минути, като може да закупите годишна, тримесечна, месечна, седмична или уикенд винетка за лек автомобил и/или ремарке/каравана. Винетката е активна веднага след успешното ѝ закупуване, а за плащането ѝ на клиентите не се начислява допълнителна такса.

Закупуването на винетка става в четири стъпки: Избор на превозно средство - автомобил, ремарке, каравана, избор на държава, въвеждане на регистрационен номер и начална дата на винетката. Следва Избор на период от менюто - уикенд, седмична, месечна, годишна. На последната стъпка въведете e-mail адрес и метод на плащане – от карта или сметка.

Закупуването на винетка е поредната услуга с добавена стойност за клиентите, която Fibank добавя в дигиталното си банкиране. Освен че потребителите управляват пълноценно сметките и средствата си в банката, могат да заплащат без никакви допълнителни такси комунални услуги и местни данъци. Първа инвестиционна банка непрекъснато надгражда функционалностите, които предоставя в дигиталното си банкиране, за да могат клиентите на банката да пестят време и средства, управлявайки сами своите финанси, независимо къде се намират.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини