Лейди Гага нарече Брадли Купър свой приятел

Лейди Гага официално отрече слуховете, че между нея и актьора Брадли Купър има нещо повече от истинско приятелство.

Още по време на снимките на филма "Роди се звезда", който бе номиниран за "Оскар", се зародиха съмнения, че двамата са си близки и извън екрана.

Изпълнението им на песента "Shallow" по време на церемонията за Оскарите, за която Гага грабна заветната статуетка, още повече разбуни духовете, имайки предвид колко близки изглеждаха двамата изпълнители.

Въпреки че Брадли Купър пристигна на червения килим с дългогодишната си приятелка Ирина Шейк, както и с майка си, в социалните мрежи феновете му не спряха да се питат какви точно са отношенията му с певицата.

Колкото до нея, само преди 2-3 седмици, Лейди Гага се раздели с годеника си Кристиано Карино, а причината описа така: "Няма нищо драматично. Понякога нещата просто не се получават".

Някои от последователите на Гага предполагат, че именно близките й отношения с Брадли Купър са истинската причина за проваления й годеж.

В профила си в Instagram, Стефани Джоан Анджелина Джерманота (истинското име на Лейди Гага) сподели кадър от изпълнението си с Брадли Купър, а към него написа:

"Няма нищо по-специално от това да споделя този момент на Оскарите с един истински приятел и артистичен гений".

С това описание на Брадли като "приятел", певицата показа, че отношенията й с актьора са чисто приятелски.

Много от последователите и на двамата актьори обаче, не вярват на тези думи, като твърдят, че химията по между им се усеща във въздуха.

Коментари

Задължително поле