Леката атлетика и борбата ще ни държат будни утре, Лалова стъпва на пистата в Токио

Петима българи ще вземат участие в утрешния десети ден от 32-те Летни олимпийски игри в Токио. Първи на старт ще застанат Инна Евтимова и Ивет Лалова, които ще участват в сериите на 200 метра спринт в леката атлетика. Евтимова ще вземе участие в трета серия от 4:46 ч., а Лалова - в петата, която е от 5:02 часа. Трите най-добри във всяка от седемте серии плюс трите най-добри губещи продължават към полуфиналите във вторник.
Айк Мнацаканян (в категория до 77 килограма класически стил) ще се бори на осминафиналите срещу Бозо Старчевич от Хърватия около 6:00 часа. Около 6:45 и Кирил Милов (до 97 килограма класически стил) ще срещне с Ченк Илдем от Турция. Около 7:00 часа на тепиха ще излезе и първата ни представителка в женската борба Мими Христова (до 68 килограма), която ще се изправи срещу Меерим Жуманазарова от Киргизстан.
При успех тримата ще продължат към четвъртфиналите, които започват в 7:30 часа. В тях евентуално Мнацаканян ще играе от 7:45, Милов - от 8:00, а Христова - от 8:15. В 12:15 са полуфиналите.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт