"Левски" обяви ключово сътрудничество

"Левски" стартира сътрудничество със SPORT DEPOT. Компанията ще доставя екипировка на бранда adidas за клуба, обявиха от стадион "Георги Аспарухов". Изпълнителният директор на "сините" Даниел Боримиров и изпълнителният директор на SPORT DEPOT Николай Цонов дадоха официален старт на дългосрочното сътрудничество и си пожелаха успешна и вдъхновяваща съвместна работа.

"Щастлив съм, че ще си партнираме със Sport Depot и ще използваме екипировката на един от гигантите в индустрията adidas. Мисля, че по този начин ще предоставим на нашите привърженици качеството и стандарта, който заслужават. Освен представителният отбор с adidas ще бъдат екипирани и всички отбори от Академия Левски. Подготвена е и специална фенколекция. Надявам се, че с новата екипировка ще постигнем много победи", заяви изпълнителният директор на Левски Даниел Боримиров.

"Сътрудничеството с Левски е изключително ценно за нас като част от политиката и стремежа на компанията ни да подкрепя и развива българския спорт и спортните клубове в страната. Уверени сме, че с новите екипи на adidas отборът ще пожъне още успехи на футболния терен и ще бъде вдъхновение за феновете и младите футболни надежди", каза изпълнителният директор на SPORT DEPOT Николай Цонов.

"Новата екипировката на Левски ще се предлага в официалния магазин на "сините" на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов", онлайн на fanshop.levski.bg, както и в магазините на SPORT DEPOT в цялата страна и онлайн на www.sportdepot.bg", добавиха от клуба.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ