"Левски" празнува с Батков, но без Сираков

"Левски" отбеляза 109 години от основаването на клуба на традиционното за тази цел място - могилката в градинката на 22-ра гимназия в София. Събитието бе уважено от стотици привърженици на тима, а "сините" бяха представлявани от временно изпълняващия длъжността изпълнителен директор Даниел Боримиров, футболисти и служители, но не и от мажоритарния собственик Наско Сираков. Преносителят на акциите не се появи на събитието, а Боримиров разкри, че става въпрос за неотложен ангажимент извън столицата. Сред присъстващите бе най-успешният собственик на клуба Тодор Батков.

"Преди 109 години е създадено едно от най-живите и истински неща в България - обясни адвокатът. - Създаден е клубът на народа. Не мога да коментирам програмата на Наско Сираков. Имало е случаи и аз да не присъствам, когато не съм бил в страната. Всички сме направили каквото можем и продължаваме да помагаме".

На въпрос какъв съвет би дал на Сираков, Батков призна: "Да говори с всеки и да не се притеснява от критиките и да бъде обиждан, това го изживях доста години. Голямата цел и отговорност да си начело на "Левски" те задължава да срещах всякакви несгоди."

А Боримиров честити празника на всички левскари и като единствен представител на ръководството, бе принуден да коментира отсъствието на собственика.

"Г-н Сираков имаше ангажимент и още вчера ми сподели, че няма да бъде в София. Г-н Сираков има основателна причина да не бъде днес тук. Не мисля, че всичко, което се случва в клуба, трябва да бъде изнасяно пред медиите. Искам да честитя празника на всички българи и левскари."

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ